WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 03, 2011 20:12 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

SecretFire pisze:Tak tak...samospelniajaca przepowiednia...jak sie zle oczekuje, to tez przyjdzie.

Ale i to działa też w druga stronę :wink: jak się szczęścia oczekuje to ono kiedyś przyjdzie. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro maja 04, 2011 15:01 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorotko, zły czas minie. Jak jest mnóstwo kłopotów na raz, wszystko wydaje się być czarne. Na raz nie da się wszystkiego naprawić, trzeba czasu. Ale to przyjdzie, bo Ty sobie świetnie poradzisz :ok: Pomaga czasem metoda priorytetów: Wybierz jeden duży problem i zrób coś, żeby go rozwiązać :roll: . Trzymam za pracę, miłość, sen i piękną okolicę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro maja 04, 2011 17:28 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Hop, hop!
Co słychać u as, Dorotko?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 06, 2011 14:27 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Wracaj Secret :!:

Tęsknimy za Tobą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ten wątek bez Ciebie to erzac jakiś :?

Czy wszystko w porządku :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt maja 06, 2011 14:43 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

O to to !

Tęsknimy ! :1luvu:

Jak u Ciebie kochana ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt maja 06, 2011 15:27 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Haloooo :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 06, 2011 15:34 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

dzień dobry po długiej przerwie :D
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pt maja 06, 2011 17:37 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

andrzej780 pisze:dzień dobry po długiej przerwie :D

Witamy, witamy... :D

Dorotko, co u Ciebie skarbie?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt maja 06, 2011 17:39 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

I ja się melduję po przerwie i czekam na wieści.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt maja 06, 2011 21:40 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Hej Dziobki, dziekuje za pamiec. Ja tak w przelocie... Nie moge sie z gowna zwanego rachunkami i innymi problemami wykaraskac i mnie to przygniata nadal. Ostatnio wracam jeszcze pozniej do domu i wiadomo, ze oprocz jedzenia i miziania futerek nie robie nic innego. Nawet komputera nie wlaczam, taka rezygnacja mnie dopadla. A moze tylko depresja? A ze nie chce Was znowu gnebic, to pozostaje dla siebie. Chociaz futra maja teraz raj, bo uzeduja na balkonie i im tam dobrze. Choc nie mam kasy, ale kupilam dzis troche kwiatkow na balkon, bo pomyslalam, ze moze mnie widok taki rozweseli.
Naprawde nie wiem, jak sie Wam odwdzieczyc za bycie dla mnie, bo jakos mam wrazenie, ze powinno mi isc super a jestem taka kopnieta w mozg. Sumienie mnie tez rypie, ze sie nie pokazuje na miau i wiele zaniedbuje.
Nawet sie zastanawiam, czy calkiem na jakis czas sie oderwac i dojsc do siebie. Jednak przeprowadzka i to wszystko mnie od listopada ostatniego roku dalo pozadnie w kosci i naprawde nie jest latwo. A co najgorsze... W tym tygodniu sie zaczelam nad tym zastanawiac czy nie pozostawic mojego marzenia i gor i szukac znowu pracy w zaglebiu rury... Co Wy na to? Oszalalam czy to po prostu tesknota? Jak mysle o Was, placze. Jak mysle o rodzicach, placze. Jak mysle o wszystkim ze starego zycia, placze. Obojetnie gdzie jestem. Wczoraj nawet mi sie to zdazylo na zakupach.
Mam po prostu dosc narzekania. Wy macie swoich dosc problemow.

Lilly znowu zaczela sie wylizywac do skutku a Emil idzie jutro na szczepionke. Lillutka wezme ze soba, zeby w domu nie plakala.

Dobranoc. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt maja 06, 2011 21:46 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Nareszcie się odezwałaś. My tu będziemy czekać cierpliwie, a ty czasem wejdź i sie odezwij, i ponarzekaj sobie do woli. Do kogoś trzeba, to bardzo pomaga. Taka przeprowadzka to okropny stres, który właśnie po jakimś czasie wychodzi. Głaskaj koty, wiedz, że o Tobie myślimy i nie przejmuj sie tak bardzo wszystkim. Życie ma to do siebie, że w końcu jakoś się układa :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt maja 06, 2011 21:48 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorotko nie "tylko depresja" tylko jeśli już to "aż depresja". może weź jakieś lekkie ziołowe leki na poprawę humoru? Albo idź po prostu do lekarza. Może en lekarz okaże się przystojnym facetem, który zaprosi Cię na randkę ;)
Powoli... wszystko powoli, krok po kroku. Bo jak będziesz próbowała wszystko na raz i wszystkim na raz się przejmowała to żadnych konkretów z tego nie będzie. A czy jak wrócisz to myślisz że będziesz szczęśliwsza, że tam więcej pracy znajdziesz? Że fajniejszych ludzi? Może tak a może nie, tego nie wiesz. Teraz wiesz tylko że tam gdzie jesteś chcesz spełniać swoje marzenia. Na wszystko trzeba czasu, nic nie dzieje się tak chop siup od razu. Trzeba zrobić krok w tył czasem, żeby zrobić potem dwa do przodu. Na pewno jest Ci ciężko ale postaraj się tym wszystkim mniej przejmować, pomyśl o tym co masz i o tym co możesz mieć jeszcze. Tyle rzeczy przed Tobą :ok:
Damy radę :) Dostałaś list ode mnie? Wysyłałam przed świętami, chyba już powinien dojść :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 07, 2011 8:17 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorotko, Ty wiesz - zawsze o Tobie myślę :1luvu:
Trzymaj się cieplutko, Słoneczko Kochane :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 07, 2011 12:26 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dużo Wytrwałości życzę i jak najmniej czarnych myśli, które tylko zaciemniają widzenie rzeczywistości :!:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Sob maja 07, 2011 20:52 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

SecretFire pisze: A co najgorsze... W tym tygodniu sie zaczelam nad tym zastanawiac czy nie pozostawic mojego marzenia i gor i szukac znowu pracy w zaglebiu rury... Co Wy na to? Oszalalam czy to po prostu tesknota?

Nie oszalałaś, po prostu rozważasz i taką opcję... I ja to rozumiem... Ale jeszcze nie rezygnuj - my tutaj wszyscy trzymamy kciuki za Ciebie, kochana :ok:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]