Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 12:00 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

Morf siem nie buj! Ja tam skaczem na Fofo ile wlezie. Wczoraj zem skoczyl na niom ze stolu jak wode pila. Szybko jom przewrocilem objolem lapkami i kopalem w bok a ona warczy, syczy, pluje. Chwile to trwalo i przyszedl Michal to zem jom puscil. Ona w nogi, ja za niom. Na co ona siem odwrocila i na mnie raz lapom w pysk, znowu lapom w pysk. To zem siem przejechal na panelach od tego pyskobicia i uciekam a ta za mnom i warczy. A Michal za nami. Zem probowal wejsc na parapet, ale zem spadl i ona dalej za mnom. W koncu zem uciekl do wanny i dala spokoj, dala tylko na odchodne w pysk Michalowi i poszla siem umyc bo zem jom ponoc wybrudzil. Przednia zabawa byla. Nie boj siem bab Morf! One od tego som zeby syczec i warczyc. Ale lubiom jak siem na nie skacze!
Komandos

ps. Oglondamy Kejt i Wiljama dzisiaj. Hogata paczy na sukjenke, Michal zastanawia siem co dostanom do misek na obiad a ja se myslem, ze wspolczujem kotowi co tam w domu w abej mieszka! Tyle do pilnowania! Jak to jeden kot ogarnia? Pewnie majom calom bande wykfalfikofanych komandosow!

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt kwi 29, 2011 12:27 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

też żem oglondał, tam kilka kotów poczeba żeby obrobić tą chałupę, ale jak jest ich parem to i bab majom wiencej i baby bluzgajom na nich i bijom bjedne te koty z tymi babami, Michał pewno łososia bendom dzisiaj jeść albo innom dobrom rybem
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt kwi 29, 2011 13:39 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

A buziaka zes widzial? Bo dwa byly na balkonie. Michal mowi, ze jest w Anglii taki facet co mowi, ze rodzina krolefska to jaszczurki tak naprawde. Oby tej bidnej dziewczyny nie zjadly...
Komando
s

Mary_Poole

Post » Pt kwi 29, 2011 14:13 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

mje tam buziaki tak nie interesujom jak menu weselne młodziak
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 29, 2011 17:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - fotki str 22

No mowiem Ci, ze oni to jaszczurki i pewnie Kejt zjedzom!!

Tu nasz info:

Icke twierdzi, że wśród ludzi istnieje rasa Reptilian, czyli ludzi jaszczurów. Według niego takimi istotami są m.in. amerykański prezydent George W. Bush, królowa Elżbieta II i popularny piosenkarz country Kris Kristofferson[1]. Tworzą oni grupę, określaną przez niego Iluminati lub Zakon Iluminatów, która kontroluje świat, usiłując stworzyć światowy rząd. Śladem tych planów miały by być Protokoły Mędrców Syjonu. Reptilianie mają być odpowiedzialni za szereg katastrof:
Zamachy z 11 września
Zamach bombowy w Oklahomie
Holokaust[2]

http://pl.wikipedia.org/wiki/David_Icke

Wedlug tego faceta ksienzna Dajana zostala zamordowana bo poznala siem na nich i zauwazyla, ze som jaszczurami i chciala to opowiedziec swiatu!

Michal tak mowi.
Komandos

Mary_Poole

Post » Pt kwi 29, 2011 17:34 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ale co dali w michy nie wiesz młodziak, naważniejsze jest jak karmiom, czy majom wygodne łóżko a reszta to młody jest taka:
albo zjesz - albo Cię zjedzom, czyli młody lepiej jeść nisz dać siem zjeść kapewu?
wjesz jusz swoje lata mam kumpel to wjem co mówiem
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 29, 2011 17:58 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Dali na lancz Chomara w cytrynowym majonezie. Nie wiem, co to Chomar, ale na pefno go lubiem. Ja fszystko lubiem. Dziś jadłam coś lepszego od Chomara, to był kurczak z ryrzem i dyniom. Mniam.
I dali sałatke krabowom na cytrynowych blinah. I wendzonego łososia na buraczkowyh blinah. I rolady z koziego sera. A jeszcze majom wieczorem impreze.
Szkoda, rze nas tam nie było, hłopaki, cooooo?
Princessa Melisa
?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt kwi 29, 2011 18:03 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Melisa kurczaka to bym zjad ale bez tej dyni i ryżu, pacz jak zepsuli kraby i łososia tymi blinami nie znajom siem na dobrym jedzeniu no, a chomar z cytrynowym majonezem to jusz przesada, tylko sera nie spsuli słabom majom kuchniem
w sumje dobrze, że nas tam nie ma żem dziś kawał dorsza ukrad bez jakiś blinów i sosów czysty dorsz był
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 29, 2011 18:09 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

To była dynia dla kotuf, tak mi Durza powiedziała i całkiem niezła... A ty lubisz Emir słotkie? Bo był tesz wieeelki tort. A ja lubiem słotkie. Takie coś bronzowe z mazurka, jak krufka i bitom śmietanem.
Chyba jezdem znuf głodna.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt kwi 29, 2011 18:17 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

lubiem drożdżófkiem i ponczki tylko i wafle ryżowe lubiem ze słotkich żeczy, a poza tym jak tort z miensa to bym se zjad, jejku a jestem na djecie :cry: muszem jeść tylko intestinal bo po innym żarciu do kuwety żem nie zdonżał

PearlRain

Post » Pt kwi 29, 2011 18:31 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

jest tak: Morfinka jest zdrowa jak byk , była u weta. Miałem spokój, no śmy już myśleli, że nie wróci, ale wróciła. No i jej odwaliło. Łazi na balkon, jakby u siebie była a to jest MÓJ dom i takie tam.
W sumie kurde żem przespał wiele, Kefir gada, że jakem spał w trumience, znaczy w drewnianej donicy prostokątowej, to ona łaziła po balkonie i gapiła się. A ja żem spał.
Kefir to siem nie wtranca, mói, że niech ona se łązi i żyje ale JA chcę , coby było porządek! Dziś widziałem, jak dostała mleka ale ja za to dorwałem Dużej kanapki z tym białym z mleka i wszystko!!! zlizałem. Miała chleb na mokro heheheheh bo jej oplułem. I tak to niewiele za te jazdy z Morfinką. Kurde no.
A z tym ślubem to ja nie wiem. Po cholerę? Kocięta można mieć bez tego i fajną kotkę poznać. CHomar? eee bezgłowa ryjówka - to jest dar dla kociej laski . Wiem coś - jajca żem miał !
My nie mamy telewizji ani radia to my musimy se w necie looknąć. Ale lepiej looknąć na panienki w tym wątku no nie kociaki?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt kwi 29, 2011 18:33 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Conchita pisze:Dali na lancz Chomara w cytrynowym majonezie. Nie wiem, co to Chomar, ale na pefno go lubiem. Ja fszystko lubiem. Dziś jadłam coś lepszego od Chomara, to był kurczak z ryrzem i dyniom. Mniam.
I dali sałatke krabowom na cytrynowych blinah. I wendzonego łososia na buraczkowyh blinah. I rolady z koziego sera. A jeszcze majom wieczorem impreze.
Szkoda, rze nas tam nie było, hłopaki, cooooo?
Princessa Melisa
?

wowwww 8O 8O 8O 8O 8O 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Michal

Mary_Poole

Post » Pt kwi 29, 2011 19:15 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Morf kumpel ale te kocice coś nam zdjenć żałujom a popatrzałbym okiem konesera na ładne kicie, bo na Hogatem żem siem napatrzał 7 lat
Michał chłopie rybem spsuli tymi blinami, ryba musi być czysta ryba nie z jakimś tfu warzywami i ten majonez do chomara fuj obrzydlistwo tak dobre żarcie spsuć

PearlRain

Post » Pt kwi 29, 2011 21:51 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Pierdoly gadacie. Ekstra zarcie to nutella.
Morf daj foty tej trumny!
Duza se grabi... Ale o tym to jutro napisze. Se bzduruje.
Komandos

Mary_Poole

Post » Sob kwi 30, 2011 7:41 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Mary_Poole pisze:Pierdoly gadacie. Ekstra zarcie to nutella.
Komandos

Komandos :strach: :strach: :strach: normalnie z liścia bym Ci walnął za to

PearlRain

[poprzednia][następna]