Obszczał szafkę w korytarzu, a na niej m.in. lawendowy odświeżacz powietrza w galaretce, postawiony tam specjalnie po to, co by szczyla miał odstraszać

Marcelibu !!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze: Marcelibu !!!
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Marcelibu !!!
Tak?
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Marcelibu !!!
Tak?
ZABIERAJ TEGO SWOJEGO SZCZYLA![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:ZABIERAJ TEGO SWOJEGO SZCZYLA![]()
Którego?
Alyaa pisze:Wielbłądziu, spójrz na to z innej strony
Jakże nudne i monotonne było Twoje życie, gdybyś nie miała cyt.: "obszczanych kątów"Nie byłoby na kogo krzyczeć
Z kogo byś robiła: mufki, smalec, pasztet
![]()
No i te poszukiwania... Ten dreszcz emocji... Gdzie znajdę plamę z kociego moczu? A ta radość i euforia, gdy już znajdziesz i wiesz, że wreszcie możesz spokojnie posprzątać! Licho daje Ci do zrozumienia, że Cię potrzebuję, On w ten sposób wyraża swoją miłość do Twej osoby![]()
Alyaa pisze:PS Ostatnio jak w któryś, poniedziałkowy, poranek, zakładając swoje ulubione buty, poczułam kałużę, to zapowiedziałam, że jak to się powtórzy, to robię ogłoszenia na allegro...Na szczęście sikanie po łóżku już Pestce wywietrzało z głowy (albo tak się dobrze maskuje, że zdąży wyschnąć do czasu powrotu z pracy
) Chociaż, żeby pozbyć się "aromatu" z wersalki, to muszę kupić nową
Wielbłądzio pisze:Marcelibu, czemu wobec tego nie chcesz, żeby to Tobie okazywał swoją miłość, W TWOIM MIESZKANIU???
Wielbłądzio pisze:Jestem pewna, że u Ciebie też szybko się zaaklimatyzuje i oznaczy SWOJE kąty. Dzisiaj wieczorem Ci go podrzucę
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lifter, ruda_maupa i 30 gości