Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2010 8:21 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Dzień dobry wszystkim.

Obszczał szafkę w korytarzu, a na niej m.in. lawendowy odświeżacz powietrza w galaretce, postawiony tam specjalnie po to, co by szczyla miał odstraszać :crying:

Marcelibu !!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon wrz 13, 2010 8:44 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze: Marcelibu !!!

Tak? 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon wrz 13, 2010 8:51 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Marcelibu pisze:

Tak? 8)

ZABIERAJ TEGO SWOJEGO SZCZYLA :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 13, 2010 9:04 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:

Tak? 8)

ZABIERAJ TEGO SWOJEGO SZCZYLA :twisted:

Którego? 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon wrz 13, 2010 9:08 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:ZABIERAJ TEGO SWOJEGO SZCZYLA :twisted:

Którego? 8)

Marmura z mojego podpisu :twisted:
Nikt inny z moich współlokatorów nie szczy po kątach :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 13, 2010 11:17 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Wielbłądziu, spójrz na to z innej strony ;)

Jakże nudne i monotonne było Twoje życie, gdybyś nie miała cyt.: "obszczanych kątów" ;) Nie byłoby na kogo krzyczeć ;) Z kogo byś robiła: mufki, smalec, pasztet ;)

No i te poszukiwania... Ten dreszcz emocji... Gdzie znajdę plamę z kociego moczu? A ta radość i euforia, gdy już znajdziesz i wiesz, że wreszcie możesz spokojnie posprzątać! Licho daje Ci do zrozumienia, że Cię potrzebuję, On w ten sposób wyraża swoją miłość do Twej osoby :1luvu:

PS Ostatnio jak w któryś, poniedziałkowy, poranek, zakładając swoje ulubione buty, poczułam kałużę, to zapowiedziałam, że jak to się powtórzy, to robię ogłoszenia na allegro... :twisted: Na szczęście sikanie po łóżku już Pestce wywietrzało z głowy (albo tak się dobrze maskuje, że zdąży wyschnąć do czasu powrotu z pracy :twisted: ) Chociaż, żeby pozbyć się "aromatu" z wersalki, to muszę kupić nową :crying:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon wrz 13, 2010 11:37 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Alyaa pisze:Wielbłądziu, spójrz na to z innej strony ;)

Jakże nudne i monotonne było Twoje życie, gdybyś nie miała cyt.: "obszczanych kątów" ;) Nie byłoby na kogo krzyczeć ;) Z kogo byś robiła: mufki, smalec, pasztet ;)

No i te poszukiwania... Ten dreszcz emocji... Gdzie znajdę plamę z kociego moczu? A ta radość i euforia, gdy już znajdziesz i wiesz, że wreszcie możesz spokojnie posprzątać! Licho daje Ci do zrozumienia, że Cię potrzebuję, On w ten sposób wyraża swoją miłość do Twej osoby :1luvu:

O to-to!!

Alyaa pisze:PS Ostatnio jak w któryś, poniedziałkowy, poranek, zakładając swoje ulubione buty, poczułam kałużę, to zapowiedziałam, że jak to się powtórzy, to robię ogłoszenia na allegro... :twisted: Na szczęście sikanie po łóżku już Pestce wywietrzało z głowy (albo tak się dobrze maskuje, że zdąży wyschnąć do czasu powrotu z pracy :twisted: ) Chociaż, żeby pozbyć się "aromatu" z wersalki, to muszę kupić nową :crying:

Tu zajrzyj, może się da jednak coś zrobić: viewtopic.php?f=8&t=116894

Marcelibu

Post » Pon wrz 13, 2010 11:50 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Marcelibu, czemu wobec tego nie chcesz, żeby to Tobie okazywał swoją miłość, W TWOIM MIESZKANIU :twisted: ???

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 13, 2010 11:51 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Wielbłądzio pisze:Marcelibu, czemu wobec tego nie chcesz, żeby to Tobie okazywał swoją miłość, W TWOIM MIESZKANIU :twisted: ???

Bo lepiej się czuje u Ciebie 8) . Zadomowiony, kąty osikane...

Marcelibu

Post » Pon wrz 13, 2010 12:05 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Jestem pewna, że u Ciebie też szybko się zaaklimatyzuje i oznaczy SWOJE kąty. Dzisiaj wieczorem Ci go podrzucę 8)

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 13, 2010 12:56 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Wielbłądzio pisze:Jestem pewna, że u Ciebie też szybko się zaaklimatyzuje i oznaczy SWOJE kąty. Dzisiaj wieczorem Ci go podrzucę 8)

Zapomniałam wspomnieć, że wyjechałam z Warszawy. Wracam za 2-3 tygodnie. Dam znać. :mrgreen:

Marcelibu

Post » Pon wrz 13, 2010 13:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Nie szkodzi, przekażę go Twojej Mamie lub Marcelinie :twisted:
Albo zostawię w transporterze pod drzwiami - mając tę świadomość (i zarazem wielkie serce) z pewnością wrócisz jednak dużo wcześniej :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 13, 2010 18:27 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Julian , z ciebie to jednak jest kawał Drania - jak możesz tak wszystko olewać ? :twisted:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon wrz 13, 2010 18:30 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

nie było mnie dni kilka, to już nie molestujemy Burbora?? :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon wrz 13, 2010 18:46 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

:twisted: , teraz molestujemy Marcelibu - w końcu powinna odebrać swego Juliana z wczasów pod gruszą :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]