Myszka.xww pisze:Z innych atrakcji mogę dodać również dwa matizy nocą na parkingu, a raczej ich zawartość, ale TZ nie pozwolił robić zdjęć![]()

Fajowo!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Z innych atrakcji mogę dodać również dwa matizy nocą na parkingu, a raczej ich zawartość, ale TZ nie pozwolił robić zdjęć![]()
Myszka.xww pisze:Wakacje były. No.![]()
Niniejszym więc melduję, że aby dobrze zacząć, należy najpierw udać się do takiej jednejco ma grenlandy, haszczury i prawowitego kundla sztukę raz.
O, proszę. ManuMiś. Zwracam szczególną uwagę państwa na gustowną, letnią fryzurę![]()
Jako mocno dojrzały i mądry doświadczeniem migiem dementuje plotki, jakoby nie miał jaj. Z całą stanowczością twierdzi, że jaja się ma w głowie, nie między nogami. HOWGH.
A poza tym tych, którzy śmią twierdzić, że Bełchatów jest nudny i nic tam nie ma informuję, że wprost przeciwnie. Poczynając od Grobli:
Jakie maja pyszne rybeńki!
a tu były piękne, kolorowe ważki. Serio!
przez Wawrzkowiznę:
http://www.wawrzkowizna.com.pl/
aż po niecne dziursko w ziemi, tym razem nocą, bo za dnia już widzieliśmy:
Te światełka, to maszyny wielkie jak budynki, ino z daleka.
Z innych atrakcji mogę dodać również dwa matizy nocą na parkingu, a raczej ich zawartość, ale TZ nie pozwolił robić zdjęć![]()
I pomyśleć, że kiedyś byłam równie szczupła![]()
Aha, w stan szoku wprowadził mnie kibel publiczny, otwarty w nocy, przez nikogo nie pilnowany, czyściutki, pachnący, z mydełkiem i ręcznikiemNawet srajtaśma była
![]()
To już nawet skrzyżowanie ze światłami w środku lasu, czy rondo w podobnej geografii nie wywołało takiego opadu szczęki.
A potem pojechaliśmy dalej, ku Mazurom. I niedosyt pozostał
A Mazury, to już insza inszość
kotx2 pisze:Myszka.xww pisze:Aha, w stan szoku wprowadził mnie kibel publiczny, otwarty w nocy, przez nikogo nie pilnowany, czyściutki, pachnący, z mydełkiem i ręcznikiemNawet srajtaśma była
![]()
To już nawet skrzyżowanie ze światłami w środku lasu, czy rondo w podobnej geografii nie wywołało takiego opadu szczęki.
no to szok rzeczywiscie
grrr... pisze:kotx2 pisze:Myszka.xww pisze:Aha, w stan szoku wprowadził mnie kibel publiczny, otwarty w nocy, przez nikogo nie pilnowany, czyściutki, pachnący, z mydełkiem i ręcznikiemNawet srajtaśma była
![]()
no to szok rzeczywiscie
A takie rondo też niehttp://demotywatory.pl/uploads/201106/1 ... 23_500.jpg
Choć może faktycznie - ciężko zdecydować, co dziwniejsze...![]()
grrr... pisze:Kcem rybkę z Grobli.Ładnie tam!
![]()
He, he, trzynastoletniego...Hipcia pisze:Zakochałam się w ManuMisiu.
W pierwszym momencie myslałam że sobie sprawiłas szczeniaczka
Manu pisze:Mysiul, a ta inna inszość...?
Manu pisze:Obserwuj uważnie drzwi. Mogą potrzebować psychoterapii...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 25 gości