Mili i Amy- komplet białoszaroczarny zaprasza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 09, 2010 15:01 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

To te toruńskie jelenie się widać przede mną ukrywały. A wielbłądy spotykałam regularnie w Plusie przy Szosie Chełmińskiej (przerobionym później na biedronkę ku rozpaczy lokalnych meneli bo biedronka nie oferowała napoi wyskokowych :wink: ). A co do pewexów to się nie wypowiem, bo mój epizod toruński rozpoczął się już w epoce wolnorynkowej (chyba w 2002 r. o ile mnie pamięć nie myli).

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Wto lut 09, 2010 15:45 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

porozglądam się za tymi wielbłądami, ale od dziecka w domu mym toruńskim rodzinnym swe piętno wyryła obecność Białego Jelenia na umywalce - ojciec tylko tym się mył a ja dostawałam szału od zapachu... bleh...
choć teraz z premedytacją używam podobnych ewenementów do udplamiania co bardziej wkurwiających zabrudzeń... :mrgreen:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Wto lut 09, 2010 15:53 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

No widzisz jak słabo znasz zasoby własnego miasta? Miłego polowania na karawanę :mrgreen:

ptaszydło

Post » Wto lut 09, 2010 15:55 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

skupiam się na piernikach raczej - pachną przyjemniej... :mrgreen:

a może Ty znalazłaś prawdziwą enklawę wielbłądów na wysypisku grzyborydzów? w tamte rejony się nie zapuszczam - siakos mi tak niepodrodze
Obrazek

Fri

Post » Wto lut 09, 2010 16:05 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

Te rejony to rzut beretem :mrgreen: od tortoru, mieszkałam tam to i bywałam. Ale wypadłam z obiegu i straciłam orientację wracając na stary dobry Śląsk.

ptaszydło

Post » Wto lut 09, 2010 16:39 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

do tortoru to mam 11 minut spacerkiem :wink: ale z drugiej strony...
Obrazek

Fri

Post » Śro lut 10, 2010 8:47 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

Witajcie dziewczynki trzy. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 10, 2010 9:57 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

kalair pisze:Witajcie dziewczynki trzy.

Witam serdecznie, laseczki pewnie śpią w tą pogodę :)

Dzień dobry dzisiaj!
Wczoraj po obiedzie, wypiłam sobie kawę i udałam sie zdrzemnąć.. Drzemałam do dzisiaj 6:00..
Dziewczyny poszły lekko w moje ślady.. Milka położyła się obok na poduszce, a Amy próbowała postawić mnie na nogi. Nie udało się jej to jednak i położyła się na mnie i też zasnęła..
O 3:00 coś tam robiły ale pojęcia nie mam co, nie miałam siły nawet oka wychylić. Później musiały wrócić bo o 6:00 już były znowu w łóżku.

Wczoraj jeszcze tylko zdążyłam się od babci dowiedzieć, że badanie żył wyszło dobrze. Z tego co jej powiedział lekarz robiący to badanie..
Jakaś dzisiaj jestem ni w du.. ni w oko.

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Śro lut 10, 2010 10:08 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

A dzisiaj Kretki nie śpią, dwie siedziały na oknie, a teraz któraś intensywnie szaleje z czymś. Nawet nie chcę wiedzieć z czym. :ryk: :ryk: :ryk:

Dobrze, ze badanie ok.! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 10, 2010 10:30 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

ptaszydło pisze:Te rejony to rzut beretem :mrgreen: od tortoru, mieszkałam tam to i bywałam. Ale wypadłam z obiegu i straciłam orientację wracając na stary dobry Śląsk.

to się mnie podoba :mrgreen:

Witaj Kasiu ! Ja też jestem ni do d... ni w oko.. Całą noc uczyłam się w śnie, a w dodatku mi niedobrze po kabanosie było.. I jest dalej..

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro lut 10, 2010 10:46 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

Weź sobie gorzkiej herbatki zrób :) Albo Sylimarol weź...

KAsia Amy

Post » Śro lut 10, 2010 11:01 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

ziołowa poszła w ruch.. jak milo czuc miete, mniam

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro lut 10, 2010 11:03 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

KAsia Amy pisze:
Wczoraj jeszcze tylko zdążyłam się od babci dowiedzieć, że badanie żył wyszło dobrze. Z tego co jej powiedział lekarz robiący to badanie..
Jakaś dzisiaj jestem ni w du.. ni w oko.

o,to super ,to już babcia blizej domku :ok:
a Ty chandre dzisiaj masz :roll: ,no czasem trzeba :wink:

witam sie cieplutko :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lut 10, 2010 11:17 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

annette88 pisze:
ptaszydło pisze:Te rejony to rzut beretem :mrgreen: od tortoru, mieszkałam tam to i bywałam. Ale wypadłam z obiegu i straciłam orientację wracając na stary dobry Śląsk.

to się mnie podoba :mrgreen:

Witaj Kasiu ! Ja też jestem ni do d... ni w oko.. Całą noc uczyłam się w śnie, a w dodatku mi niedobrze po kabanosie było.. I jest dalej..

że wypadła z obiegu, sieu podoba, czy jak? :twisted:

a ja mam zatkane zatoki, żaden futrzaty gnojek nie chciał mi ich wygrzać, niefutrzaty zresztą też nie chciał, więc siedzę w pracy pęka mi głowa i smarq-smarq...
Obrazek

Fri

Post » Śro lut 10, 2010 11:20 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

annette88 pisze:ziołowa poszła w ruch.. jak milo czuc miete, mniam

Lubię miętę :)

trawa11 pisze:o,to super ,to już babcia blizej domku

Dobrze by było, gdyby wyszła :) A z drugiej strony w szpitalu opieka non stop prawie ...

Fri pisze:a ja mam zatkane zatoki, żaden futrzaty gnojek nie chciał mi ich wygrzać, niefutrzaty zresztą też nie chciał, więc siedzę w pracy pęka mi głowa i smarq-smarq...

Ja w zeszłym tygodniu zdychałam.. Ale futrzaki stanęły na wysokości zadania!

KAsia Amy

[poprzednia][następna]