Do spółki z Kaziem

I bez gróźb mi tu

A czy ja mogę zaspamować? Bo tu dużo osób czyta i wogle. Bo Koteria jest nominowana na Kociarza Roku. No i o głosy prosimy bardzo bardzo.
Jak spam niedobry, to wykasuję. Tylko proszę na mnie nie krzyczeć, dobrze?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Pancia miseczki na podusie stawia pod nosek a kotek lize jedzonko na lezaca. Czy to juz jest skandal czy jeszcze nie???
aga9955 pisze:Pancia miseczki na podusie stawia pod nosek a kotek lize jedzonko na lezaca. Czy to juz jest skandal czy jeszcze nie???
filo pisze:aga9955 pisze:Pancia miseczki na podusie stawia pod nosek a kotek lize jedzonko na lezaca. Czy to juz jest skandal czy jeszcze nie???
ja już przed drugą kotą padam plackiem na ziemię, żeby ją nakarmić, a ona sobie wygodnie siedziCzy to też można zaliczyć do skandali?
aga9955 pisze:filo pisze:aga9955 pisze:Pancia miseczki na podusie stawia pod nosek a kotek lize jedzonko na lezaca. Czy to juz jest skandal czy jeszcze nie???
ja już przed drugą kotą padam plackiem na ziemię, żeby ją nakarmić, a ona sobie wygodnie siedziCzy to też można zaliczyć do skandali?
no nie wiem.....uczta rzymska???tylko tu Ty Monia plackiem lezysz a kocie siedzi...wiec nie wiem.![]()
![]()
Swoja droga niestety musze to stwierdzic.....jestesmy chore na glowe.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości