Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:To moje koty chyba są za szczupłe.....choć teraz zimą ich nie ważylam, a chyba nabrały tłuszczyku na mrozy
Latem Cypisek ważył 3,5 kg a Rysio 4,05
to niewiele jak na dorosłe kocurki.
ale są pełne energii, szybkie. Taka ich uroda. Nie pomyślcie że ich głodzę
Gibutkowa pisze:Proszę proszęGibutek się przeprosiła z DAWNYM mokrym jedzonkiem
![]()
![]()
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Proszę proszęGibutek się przeprosiła z DAWNYM mokrym jedzonkiem
![]()
![]()
To pewnie Ci ulżyłoA nam się kurcze suche kończy...zamówiłam jedzenie a tu za dwa dni wiadomość, że dopiero 15 będą mieli u siebie
mam nadzieje, że do poniedziałku dojdzie...najwyżej jak będziemy na kontroli to weźmiemy jakieś próbki od weta. Akurat Wilczka musiała wybrać jedzenie z którym jest największy problem
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Proszę proszęGibutek się przeprosiła z DAWNYM mokrym jedzonkiem
![]()
![]()
To pewnie Ci ulżyłoA nam się kurcze suche kończy...zamówiłam jedzenie a tu za dwa dni wiadomość, że dopiero 15 będą mieli u siebie
mam nadzieje, że do poniedziałku dojdzie...najwyżej jak będziemy na kontroli to weźmiemy jakieś próbki od weta. Akurat Wilczka musiała wybrać jedzenie z którym jest największy problem
Zapytam dziś Wujasa Irasa czy dostawca już sprawdził czy mają tą karmę nerkowa i dam Ci znać. Ale tez nie wiem kiedy by była we Wrocku ten dostawcaPopytam dziś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości