Od nienawiści do "miłości" - potrzebujemy pomocy :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 22, 2009 22:11 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Cudne kociaki :)
A w akwarium buty trzymasz :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie lis 22, 2009 22:14 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Widać że koty są u Was szczęśliwe:) pamiętam twój pierwszy wątek, nawet zaproponowałam Ci Niki:) super że Plamce i Leonkowi tak się poszczęściło i trafili do Was:)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lis 22, 2009 22:16 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:Cudne kociaki :)
A w akwarium buty trzymasz :ryk:

Hehe dobry wzrok masz :ryk:
Mąż wogóle zrezygnował chwilowo z rybek wiec dodatkowy "pojemnik" na pierdółki jest :D

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Nie lis 22, 2009 22:18 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Cameo pisze:Widać że koty są u Was szczęśliwe:) pamiętam twój pierwszy wątek, nawet zaproponowałam Ci Niki:) super że Plamce i Leonkowi tak się poszczęściło i trafili do Was:)

Pamiętam ;)
Co u niej wogóle?
Mam nadzieję że są szczęśliwe i że na takie wyglądają ;) wkońcu dbam o nie jak mogę :)
Ale powiem wam że zeby wszystkich wymiziać po równo to problem mam :ryk:
Dzisiaj głaskałam Leona i Lunę to się cała reszta zbiegła-poza Plamką-ona to niedotykalska arystokratka :D I musiałam męża zawołać coby mi pomógł bo nie wyrabiałam :ryk: :ryk:

Aggi

Post » Nie lis 22, 2009 22:18 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

No jak sie przeprowadzacie na dniach to faktycznie moze przeczekac, pełne akwarium kiepsko sie przeprowadza :(
Obrazek

dune

Post » Nie lis 22, 2009 22:20 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:No jak sie przeprowadzacie na dniach to faktycznie moze przeczekac, pełne akwarium kiepsko sie przeprowadza :(

No właśnie nam przy przeprowadzce wszystkie ryby padły :(
A mieliśmy tego trochę...Bocja była,kiryski,otoski które u nas straasznie ciężko dostać...i wogóle cała reszta ;)

Aggi

Post » Nie lis 22, 2009 22:23 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Pamiętam ;)
Co u niej wogóle?

Niki powoli szykuje się do sterylki:)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lis 22, 2009 22:24 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:
dune pisze:No jak sie przeprowadzacie na dniach to faktycznie moze przeczekac, pełne akwarium kiepsko sie przeprowadza :(

A mieliśmy tego trochę...Bocja była,kiryski,otoski które u nas straasznie ciężko dostać...i wogóle cała reszta ;)

Bocja padła z samotności bo to stadna rybka jest, pozostale wywienione tez :)
Obrazek

dune

Post » Nie lis 22, 2009 22:28 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:
Aggi pisze:

Bocja padła z samotności bo to stadna rybka jest, pozostale wywienione tez :)

Wtedy była z resztą ryb,ale w słoiku...Więc pewnie dlatego padły...
Teraz czekamy,jak już zmienimy mieszkanie na jakieś ciepłe,nie zagrzybiałe to mąż pewnie się weźmie za akwa :D
Ps.Mąż pyta czy zarejestrowana jesteś na forum akwarystycznym na stronie superakwarium.pl

Aggi

Post » Nie lis 22, 2009 22:30 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Doklejam jeszcze fotki :D
Ale teraz offtopicowo bo tylko córa będzie ;)

Coś mi za cicho było w mieszkaniu,jak sprawdziłam co cwaniara zrobiła to zastał mnie taki oto widok:
Buzia:

Obrazek

Rączki:

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:

Aggi

Post » Nie lis 22, 2009 22:38 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

no śliczna dziewczynka - podgląda mamę i też chce kremiku :ryk:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Nie lis 22, 2009 22:55 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

No a jak :D
Szkoda tylko że to sudocrem do pupy :ryk: :ryk:
Zmykam spać ;)
Dobrej nocki kochane :1luvu:

Aggi

Post » Nie lis 22, 2009 22:58 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:No a jak :D
Szkoda tylko że to sudocrem do pupy :ryk: :ryk:
Zmykam spać ;)
Dobrej nocki kochane :1luvu:

oj to będzie super nasmarowana :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lis 23, 2009 9:23 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

ładniutke koteczki i córcia fajna
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon lis 23, 2009 10:51 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Witam serdecznie zza listka
Obrazek

Mowiąc stadna rybka miałam na mysli rybki w stadzie tego samego gatunku
W sloiku??? Dżizas, bocja....mam nadzieje ze słoik miał chociaz 20l.....
Odp męzowi ze akurta tam mnie nie ma :)
A małe bojowniki gdzies wcięło....albo odpłynęły bo gniazdo siadlo i schowaly sie w buszu (nie robie przycinek zeby nie denerwowac Gilberta) albo.... no cóż... :cry: pozyjemy zobaczymy
Ostatnio edytowano Pon lis 23, 2009 11:15 przez dune, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dune

[poprzednia][następna]