annette88 pisze:u mnie na szczenście siem nikt nie rzondzi.. wszystko ustawiam ja - piłeczki, myszeczki i pomarańczkem
Dostajesz pomarańczki? Moja Duza nigdy nie je pomarańczków i mówi, ze ja też mam ich nie jeść
Inka rozżalona
Moderator: Estraven
annette88 pisze:u mnie na szczenście siem nikt nie rzondzi.. wszystko ustawiam ja - piłeczki, myszeczki i pomarańczkem
nanetka pisze:MaryLux pisze:nanetka pisze:Pumecka ma 2 latka, ale rzondzi siem jakby miała duzo wiencejJus takie moje te kocie zycie jest, ze jestem na samym końcu
Pepsi zdołowana
Pepsi, nie martfisiaj, ja mam 3 lata, a mam tak samo, bo Psot ma 11 lat, a Kuku 10
I Psot z Kuku tes siem tak rzondzom?

annette88 pisze:prawdziwych pomarańczków nie lubiem, to taka maskotka dla mnie.. a moja Duża lubi pomoarańczki w grzanym winie.. co to wino ?
Duza tego nie ma w domu 
MaryLux pisze:annette88 pisze:prawdziwych pomarańczków nie lubiem, to taka maskotka dla mnie.. a moja Duża lubi pomoarańczki w grzanym winie.. co to wino ?
Nie wiem, co to winoDuza tego nie ma w domu
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:prawdziwych pomarańczków nie lubiem, to taka maskotka dla mnie.. a moja Duża lubi pomoarańczki w grzanym winie.. co to wino ?
moja ma.. dwie butelki![]()
![]()
Duża
MaryLux pisze:annette88 pisze:prawdziwych pomarańczków nie lubiem, to taka maskotka dla mnie.. a moja Duża lubi pomoarańczki w grzanym winie.. co to wino ?
nanetka pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:prawdziwych pomarańczków nie lubiem, to taka maskotka dla mnie.. a moja Duża lubi pomoarańczki w grzanym winie.. co to wino ?
Wino, to jest wtedy jak ja albo Puma, albo Duzy coś zlobimy niedoblegoDuza ftedy mowi ze to Tfoje wino!
![]()
MaryLux pisze:nanetka pisze:Wino, to jest wtedy jak ja albo Puma, albo Duzy coś zlobimy niedoblegoDuza ftedy mowi ze to Tfoje wino!
![]()
Ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeej![]()
Inka zaskoczona
MaryLux pisze:Dawno nie miałam problemów. Dziś Psot spawikował na żółto

MaryLux pisze:Poczęstuj, nie bądź żyła!
nanetka pisze:MaryLux pisze:Nie wiem, co to winoDuza tego nie ma w domu
Wino, to jest wtedy jak ja albo Puma, albo Duzy coś zlobimy niedoblegoDuza ftedy mowi ze to Tfoje wino!
![]()
annette88 pisze:nanetka pisze:MaryLux pisze:Nie wiem, co to winoDuza tego nie ma w domu
![]()
ajejooooo ! a moja Duża zawsze mówi do Dużego jak coś nabroję, że to nie moje wino
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości