FuterNiemyty pisze:Podziel sie, nawet robic nie trzeba, tylko z moczenia oplukac i gotowe
A nie, nie

Filety są wygodne


Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FuterNiemyty pisze:Podziel sie, nawet robic nie trzeba, tylko z moczenia oplukac i gotowe
Katarzynka01 pisze:A ten deser musi być w pełni lata? Bo matjas jest sezonowy, ten prawdziwy. Od maja do początku lipca.
Lubię ikrę rybią. Już nie wspomnę o kawiorze, ale ikrę też. Co mi przypomina, że niedługo będzie sezon na ikrę śledzia. Mlecz, swoją drogą też lubię.
Ale za nic nie wezmę do ust świeżych grzybów. Rosną mi w ustach, zupełnie niejadalne. Suszone i marynowane tak, a świeżych za chińskiego boga nie.
A już zwłaszcza te z blaszkami.
Lifter pisze:Katarzynka01 pisze:A ten deser musi być w pełni lata? Bo matjas jest sezonowy, ten prawdziwy. Od maja do początku lipca.
Myslalem raczej o soku z brzoskwini
Chyba ze mozna kupic puszkowany?
jolabuk5 pisze:Dla nas są dolegliwe, ale jeszcze bardziej dla sprzętów!
Katarzynka01 pisze: W przeciwieństwie do ślimaków, oooo tak. Z czosnkiem, masełkiem i pietruszką, no kurcze ale mi podrażniłeś kubki smakowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości