Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Miałam nadzieję, że zobaczę Kubulka i... jest! Cudo!Reszta kotów oczywiście też konkursowo piękna, ale moje serce należy do K.
kasiunia773 pisze:Witam w sobotnie zimne, deszczowe ,popołudnie
andziula20 pisze:kasiunia773 pisze:Witam w sobotnie zimne, deszczowe ,popołudnie
cześć Kasiunia, ja 12 godz. w pracy byłam i jeszcze mieliśmy alarm p/poż i ewakuację. Okazało się że spawacze nie wyłączyli czujek przed rozpoczęciem pracy i cała machina się rozkręciła, straż, ściana przeciwpożarowa, włączył sie strasznie silny nawiew, bałyśmy się że wywali nam całą szklaną witrynę. W pewnym momencie już myslałam że jakiś huraganowy wiatr wywalił szyby i cos się wali bo taki huk był i ten straszny przeciąg i uciekający ludzie.. tak wiało że ściana przeciwporzarowa odchyliła się, jak człowiek nie wie co sie dzieje to to jest straszne.
andziula20 pisze:anita5 pisze:Miałam nadzieję, że zobaczę Kubulka i... jest! Cudo!Reszta kotów oczywiście też konkursowo piękna, ale moje serce należy do K.
oj wiem, wiem, a ja uwielbiam E.
kasiunia773 pisze:andziula20 pisze:kasiunia773 pisze:Witam w sobotnie zimne, deszczowe ,popołudnie
cześć Kasiunia, ja 12 godz. w pracy byłam i jeszcze mieliśmy alarm p/poż i ewakuację. Okazało się że spawacze nie wyłączyli czujek przed rozpoczęciem pracy i cała machina się rozkręciła, straż, ściana przeciwpożarowa, włączył sie strasznie silny nawiew, bałyśmy się że wywali nam całą szklaną witrynę. W pewnym momencie już myslałam że jakiś huraganowy wiatr wywalił szyby i cos się wali bo taki huk był i ten straszny przeciąg i uciekający ludzie.. tak wiało że ściana przeciwporzarowa odchyliła się, jak człowiek nie wie co sie dzieje to to jest straszne.
No to miałaś super atrakcję![]()
Popatrz jak to ludzie dbają żeby inni się nie nudzili![]()
A poważnie to ja bym chyba zawału dostała![]()
anita5 pisze:andziula20 pisze:anita5 pisze:Miałam nadzieję, że zobaczę Kubulka i... jest! Cudo!Reszta kotów oczywiście też konkursowo piękna, ale moje serce należy do K.
oj wiem, wiem, a ja uwielbiam E.
Właśnie mam go na kolanach.
kasiunia773 pisze:Witam się poniedziałkowo![]()
U nas deszcz ,zimno i pochmurno![]()
Już śnieg byłby lepszy
trawa11 pisze:Czesć pracującym![]()
anita5 pisze:Eleli wygłaskany od cioci Andziuli! Przesyła buziaki.
andziula20 pisze:
a guzikdo 14 spałam
i w tym tygodniu tylko jeden dzień pracuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości