Ceść Mysecko i Ciotecko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ojeeeeeeeej, Psot, strasznie mi smutno, że masz białaczkęPrawie 3 lata temu z powodu białaczki straciłem moją siostrę Pigułkę
Ale wtedy jeszcze nie było tego drogiego lekarstwa, więc Pigułka nie mogła go dostawać
Miała 8 lat
Psot
annette88 pisze:Dzień dobry, Ineczkoco tam u Ciebie słychac ? Wszystko dobrze ?
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
Erin pisze:MaryLux pisze:Ojeeeeeeeej, Psot, strasznie mi smutno, że masz białaczkęPrawie 3 lata temu z powodu białaczki straciłem moją siostrę Pigułkę
Ale wtedy jeszcze nie było tego drogiego lekarstwa, więc Pigułka nie mogła go dostawać
Miała 8 lat
Psot
Bardzo mi przykro Psocie
To bardzo boli, wiem. Tata Izy zmarł wiele lat temu, a ona nadal bardzo tęskni i czasem płacze. I ciągle mi powtarza, że On mnie do niej przysłał, bo trafiłem do niej w ubiegłym roku, w rocznicę śmierci Taty. Iza często powtarza, że to znak od Niego, że się nami opiekujez góry.
A ja staram się być dzielny, żeby nie martwić mojej dużej.
Trzymajcie się ciepło!
Psotuś
MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
Ceść CioćkuDostałaś jus torta? Zdmuchnęłaś świecki?
Erin pisze:Przepraszam Ineczko, gapcia ze mnie i się nie przywitałem.
Dzień dobry fajnej dzieczynie
Psotuś
MaryLux pisze:Erin pisze:MaryLux pisze:Ojeeeeeeeej, Psot, strasznie mi smutno, że masz białaczkęPrawie 3 lata temu z powodu białaczki straciłem moją siostrę Pigułkę
Miała 8 lat
Psot
Bardzo mi przykro Psocie
To bardzo boli, wiem. Tata Izy zmarł wiele lat temu, a ona nadal bardzo tęskni i czasem płacze. I ciągle mi powtarza, że On mnie do niej przysłał, bo trafiłem do niej w ubiegłym roku, w rocznicę śmierci Taty. Iza często powtarza, że to znak od Niego, że się nami opiekujez góry.
Trzymajcie się ciepło!
Psotuś
Wies, Psotusiu, Psot i Duza mówią, ze to Pigunia mnie psysłała do nich, bo jak ona odchodziła, to ja jus byłam w bzusku mojej mamy
Inka
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
Ceść CioćkuDostałaś jus torta? Zdmuchnęłaś świecki?
nie![]()
Bo tyle świeczek w sklepie nie mieli![]()
![]()
MaryLux pisze:Erin pisze:Przepraszam Ineczko, gapcia ze mnie i się nie przywitałem.
Dzień dobry fajnej dzieczynie
Psotuś
Ceść Psotusiu Chlaptusiu
Erin pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:MaryLux pisze:Ojeeeeeeeej, Psot, strasznie mi smutno, że masz białaczkęPrawie 3 lata temu z powodu białaczki straciłem moją siostrę Pigułkę
Miała 8 lat
Psot
Bardzo mi przykro Psocie
Trzymajcie się ciepło!
Psotuś
Wies, Psotusiu, Psot i Duza mówią, ze to Pigunia mnie psysłała do nich, bo jak ona odchodziła, to ja jus byłam w bzusku mojej mamy
Inka
Widzę, że się rozumiemy, Inusiu
Ściskam mocno
Psotuś - zalotuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 89 gości