smecta tez ładnie łagodzi brzuszkowe sprawy

będzie dobrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:
Wlaczylysmy dzis znowu probiotyk....(milenko zabijesz mnie ale nie pamietam nazwy![]()
)
Prosimy o kociuki za jutrzejsze wyniki:)
milenap pisze:aga9955 pisze:
Wlaczylysmy dzis znowu probiotyk....(milenko zabijesz mnie ale nie pamietam nazwy![]()
)
Prosimy o kociuki za jutrzejsze wyniki:)
Aguś, nie będe Cie zabijać, tylko będę Cie molestować do skutku o jego nazwekoduje sobie w łepetynie takie rzeczy, co jest uznawane, za najlepsze i stąd moje męczenie
![]()
Kciuki są już mocno zaciśnięte![]()
No to cos tam musiało malutką mulić, jak po rzyganku lepiej.
Aga, a jak będziecie odrobaczać znów, to dajcie jej moze jeszcze parafinki potem, wiesz, lepsze chyba małe rozwolnienie i szybsze pozbycie się robali i toksyn.
milenap pisze:Anno dzięki za nazwę tego probiotyku![]()
Wiem, ze parafinka dla zatkanych kotów, ale ja jestem panikarą totalną, jeśli chodzi o odrobaczanie chyba przede wszystkimdlatego zawsze ze 2 godz. przed tabletą podaje jakiś hepatil, a ok. 2 godz. po, daje parafine i potem aż kocio zrobi kupe, co godzinę- dwie, malutką dawkę. Panicznie boje się zatkania martwymi robalami
dlatego swoim kotom zawsze funduje małe przeczyszczenie w trakcie odrobaczania
![]()
bardzo sie cieszę, ze Despi bardziej kontaktowa i lepiej się czuje
milenap pisze:Ja mam czasem wrazenie, ze im więcej wiem i przeczytam tym bardziej się bojepanika przy odrobaczaniu, to jak najbardziej zasługa lektury na forum
aga9955 pisze:milenap pisze:Ja mam czasem wrazenie, ze im więcej wiem i przeczytam tym bardziej się bojepanika przy odrobaczaniu, to jak najbardziej zasługa lektury na forum
To zdanie uslyszalam kiedys od mojego weta....droga Pani ,za duza ma Pani wiedze i dlatego Pani tak strasznie panikuje:))))) czasem jest lepiej mniej wiedziec ale ja nie umiem nie wiedziec:)
milenap pisze:Ja mam czasem wrazenie, ze im więcej wiem i przeczytam tym bardziej się bojepanika przy odrobaczaniu, to jak najbardziej zasługa lektury na forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 55 gości