kalair pisze:Nie będzie tak źle.Ale lepiej, niech nie widzi,jak to robicie.![]()
Zakrywam jej oczy podczas otwierania i zamykania
Moderator: Estraven
kalair pisze:Nie będzie tak źle.Ale lepiej, niech nie widzi,jak to robicie.![]()
annette88 pisze:kalair pisze:Nie będzie tak źle.Ale lepiej, niech nie widzi,jak to robicie.![]()
Zakrywam jej oczy podczas otwierania i zamykania![]()
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Nie będzie tak źle.Ale lepiej, niech nie widzi,jak to robicie.![]()
O, właśnie! Czapeczkę nakładaj!
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Nie będzie tak źle.Ale lepiej, niech nie widzi,jak to robicie.![]()
musze poprosić którąś z pań na bazarku, żeby mi odpowiednią wydziergałaz dziurkami
na uszy
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Nie będzie tak źle.Ale lepiej, niech nie widzi,jak to robicie.![]()
musze poprosić którąś z pań na bazarku, żeby mi odpowiednią wydziergałaz dziurkami
na uszy
... i nosek...![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Nie będzie tak źle.Ale lepiej, niech nie widzi,jak to robicie.![]()
na uszy
... i nosek...![]()
mówimy o czapce czy o kominiarce?
annette88 pisze:a jak zacznie nas w tej kominiarce torreryzować ?
annette88 pisze:Paulaaa pisze:annette88 pisze:Dobranoc !
Ale smutnie się skończyły Gotowe na wszystko.. Aż musiałam zobaczyć na youtube początek następnego odcinka!
tylko poczatek?
bo więcej nie znalazłam !
kalair pisze:annette88 pisze:a jak zacznie nas w tej kominiarce torreryzować ?
No co Ty..Małego koteczka się boisz?![]()
![]()
Zresztą one i tak nas terroryzują..
annette88 pisze:tosiula pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Cześć Anetko i Melusiu!
cześć
p.s. nie chce ktoś mojego kota na dwa dni ? od rana chodzi i wrzeszczychociaż jeść dostała..
Ciociu, Melusia cię popędza bo do nas się spieszy![]()
Toril
Torilku, naprawdę o 4 rano byście ją przyjęli ?
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:a jak zacznie nas w tej kominiarce torreryzować ?
![]()
co racja to racja.. takie małe, a takie głośne i szybkie
trawa11 pisze:dzien dobry
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:a jak zacznie nas w tej kominiarce torreryzować ?
![]()
co racja to racja.. takie małe, a takie głośne i szybkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości