fajno ma kolo klatę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fajno ma kolo klatę
az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
pluszak pisze:az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
weź paste do zembuf i zrob porysujemt razemmoś pisze:pluszak pisze:az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
Taa, ty sie nie dziw, na mysl o kutrzejszym zastepstwie w zerowce wszystko mi sie kopie![]()
A zerowka to podobno piata kolumna tej szkoly, dyrekcja wyszla od nich dzis z obledem w oczach
moś pisze:pluszak pisze:az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
Taa, ty sie nie dziw, na mysl o kutrzejszym zastepstwie w zerowce wszystko mi sie kopie![]()
A zerowka to podobno piata kolumna tej szkoly, dyrekcja wyszla od nich dzis z obledem w oczach
pluszak pisze:weź paste do zembuf i zrob porysujemt razemmoś pisze:pluszak pisze:az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
A zerowka to podobno piata kolumna tej szkoly, dyrekcja wyszla od nich dzis z obledem w oczachnp portreciki Cioci Koć
niomk, to sie pożal jeszcze w swoim wąciemoś pisze:pluszak pisze:weź paste do zembuf i zrob porysujemt razemmoś pisze:pluszak pisze:az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
A zerowka to podobno piata kolumna tej szkoly, dyrekcja wyszla od nich dzis z obledem w oczachnp portreciki Cioci Koć
Taa i cala ferajna bedzie w pascie.Kolejna godzina przejdzie na myciu ubranek, i sciandobry pomysl
Blusik pisze:moś pisze:pluszak pisze:az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
Podejdź do tego z innej strony - potem, to już wszystko z górki będzie
A ile masz godzin zastępstwa?????
pluszak pisze:niomk, to sie pożal jeszcze w swoim wąciemoś pisze:pluszak pisze:weź paste do zembuf i zrob porysujemt razemmoś pisze:pluszak pisze:az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
Taa i cala ferajna bedzie w pascie.Kolejna godzina przejdzie na myciu ubranek, i sciandobry pomysl
bedzie shashlik z mosia, jak sie znajdzie NAPRAWDEmoś pisze:pluszak pisze:niomk, to sie pożal jeszcze w swoim wąciemoś pisze:pluszak pisze:weź paste do zembuf i zrob porysujemt razemmoś pisze:pluszak pisze:az sie mosiu od tego padania skopał cytat, własnemi mosięcymi nóżkamimoś pisze:Mój Macho, padlam u łapek wlochatych
redaf sie znalazla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości