skaskaNH pisze:O mamo! Redaf sie wcieliła w Varie![]()
![]()
![]()
I zawsze tak jest, jak coś złego varia pisze. To znaczy, że nie varia pisze, tylko redaf pisze. To złe.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:O mamo! Redaf sie wcieliła w Varie![]()
![]()
![]()
pluszak pisze:ogórki surowe, ziemniaki surowe, papryka surowa... ARBUZ!skaskaNH pisze:Teraz do nietypowych upodobań można zaliczyć: chipsy, biszkopty, kukurydzę z puszki, oliwki, serek plasterkowy hochland...![]()
varia pisze:skaskaNH pisze:O mamo! Redaf sie wcieliła w Varie![]()
![]()
![]()
I zawsze tak jest, jak coś złego varia pisze. To znaczy, że nie varia pisze, tylko redaf pisze. To złe.
to wszystko Mrukvens, Wąs jest bardziej tradycyjna w gustachMeg9 pisze:pluszak pisze:ogórki surowe, ziemniaki surowe, papryka surowa... ARBUZ!skaskaNH pisze:Teraz do nietypowych upodobań można zaliczyć: chipsy, biszkopty, kukurydzę z puszki, oliwki, serek plasterkowy hochland...![]()
pluszak, to twoje kociaste mają już szerszy jadłospis niż moje dziecko
ogórka i papryki nie tknie
Meg9 pisze:Monostra pisze:dakota pisze:a następnie tłumaczy gościom, że lukrowane z jednej strony to wersja dietetyczna
U mnie było odwrotnie. Zdziwienie (ale i uznanie) wywołał lukrowany sernik. Wyjęłam z piekarnika, żeby ostygł, Ślicznie się udał - lekko osiadł na środku, tak jak powinien, zostawiając wystający rancik. Wyszłam na moment - jak wróciłam, rancika nie było
. Został obgryziony równo na całym obwodzie. Zapomniałam o Frycusiu, niestety. Obkroiłam i polukrowałam
.
![]()
![]()
![]()
sernik - największa miłość Filusia
Fri pisze:Meg9 pisze:Monostra pisze:dakota pisze:a następnie tłumaczy gościom, że lukrowane z jednej strony to wersja dietetyczna
U mnie było odwrotnie. Zdziwienie (ale i uznanie) wywołał lukrowany sernik. Wyjęłam z piekarnika, żeby ostygł, Ślicznie się udał - lekko osiadł na środku, tak jak powinien, zostawiając wystający rancik. Wyszłam na moment - jak wróciłam, rancika nie było
. Został obgryziony równo na całym obwodzie. Zapomniałam o Frycusiu, niestety. Obkroiłam i polukrowałam
.
![]()
![]()
![]()
sernik - największa miłość Filusia
u mnie gościom serwuje sie sernika z kotem obwisającym z drugiego końca... goście są uprzedzani i zaleca się szybkie spożycie... zapraszam, zapraszam...![]()
browczyka na razie jeszcze nie tkł - jego, kurka, szczęście...
po chipsach oblizuje paluchi tego, kto je uprzednio spożył... chipsy, nie paluchi...![]()
variazawsze, zawsze podejrzewałam, że masz osobowość złożoną wieloraką polifoniczną cynkowaną, ale żeby raz Varia, raz Redaf, i pomarańczowe kotki bez uszu nam wciskać jak kit w oko?!
nie uwierzę już anijednemuwaszemusłowu
![]()
Meg9 pisze:raz redaf, raz varia...
hmmmmm
jak to perwersyjnie brzmi
Fri pisze:variazawsze, zawsze podejrzewałam, że masz osobowość złożoną wieloraką polifoniczną cynkowaną, ale żeby raz Varia, raz Redaf, i pomarańczowe kotki bez uszu nam wciskać jak kit w oko?!
nie uwierzę już anijednemuwaszemusłowu
![]()
varia pisze:Meg9 pisze:raz redaf, raz varia...
hmmmmm
jak to perwersyjnie brzmi
Co Ty wiesz o perwersji?![]()
PS. Zgadnij kto.
widac też jaka ma głębokość. gardła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 133 gości