Nie bawię się tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:nie to, żebym Cię chciała zdołować, tak tylko mówię
Georg-inia pisze:
Meg, jeśli czarne kropki to grzyb - to pewnie malassessia (albo tak jakoś) i cienko się leczy imaverolem... nie to, żebym Cię chciała zdołować, tak tylko mówię
oj, przestań, tam jest przecież JEŚLI grubemi literami napisane, więts może Meg je zauważyredaf pisze:Georg-inia pisze:nie to, żebym Cię chciała zdołować, tak tylko mówię
Brawo!![]()
Teraz to już jak nic Meg kocialony w gips wsadzi i na tomografię całokotokształtu zawiezie
redaf pisze:Georg-inia pisze:nie to, żebym Cię chciała zdołować, tak tylko mówię
Brawo!![]()
Teraz to już jak nic Meg kocialony w gips wsadzi i na tomografię całokotokształtu zawiezie
pluszak pisze:może Meg je zauważy
tja, widać ktoś jej poradził: "zamknij oczy i myśl o Anglii", eee, o wszystkim najgorszym znaczyredaf pisze:pluszak pisze:może Meg je zauważy
W takich sytuacjach zwykle mocno zamyka oczy
Georg-inia pisze:EDIT: wszystkie mnie zacytowałyteraz to już na pewno Meg mnie wyrzuci
Georg-inia pisze:Meg, jeśli czarne kropki to grzyb - to pewnie malassessia (albo tak jakoś) i cienko się leczy imaverolem... nie to, żebym Cię chciała zdołować, tak tylko mówię
redaf pisze:Aleba, zacytowac Cię?
widocznie jest potrzeba społeczna, żeby pewien ważki post o grzybowych kropkach PRZYPADKIEM nie zniknąłAleba pisze:redaf pisze:Aleba, zacytowac Cię?
Jeśli musisz
To ja zacytuję was obieAleba pisze:Georg-inia pisze:Meg, jeśli czarne kropki to grzyb - to pewnie malassessia (albo tak jakoś) i cienko się leczy imaverolem... nie to, żebym Cię chciała zdołować, tak tylko mówię
No niekoniecznie
Malasezja na mojej Ramonie objawiła się wielkim strupem na nosie. Czy były czarne kropki - nie wiem, Ramona cała jest wielką czarna kropkąW każdym razie leczyła się ładnie oridermylem.
Natomiast czarne kropki (oraz strupki oczywiście) miałam na pozostałych Pannach - a one miały najzwyklejsze microsporum canis. Z tym, że cholernie trudne do zaleczenia
Edit: też Cię zacytowałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości