skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
Oczywista

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
moś pisze:skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
Oczywista![]()
skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
Oczywista![]()
Ja już drugą kawę piję, a zadymy ni ma![]()
Ciśnienie mi przez Was niezdrowo podskoczy
varia pisze:A bilety wykupiłyście?
Mam pakiet rozszerzonyvaria pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
Oczywista![]()
A bilety wykupiłyście?
skaskaNH pisze:Mam pakiet rozszerzonyvaria pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
Oczywista![]()
A bilety wykupiłyście?
varia pisze:skaskaNH pisze:Mam pakiet rozszerzonyvaria pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
Oczywista![]()
A bilety wykupiłyście?
Ale to będzie tylko w kanale dla VIPów, sorry.
skaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:Mam pakiet rozszerzonyvaria pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
Oczywista![]()
A bilety wykupiłyście?
Ale to będzie tylko w kanale dla VIPów, sorry.
Ależ nie ma za co przepraszać, chyba tylko za brak zrozumienia czytanego tekstuPakiet rozszerzony obejmuje wszystko
skaskaNH pisze:Mam pakiet rozszerzonyvaria pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Idziemy po kawę i orzeszki/paluszki i zasiadamy wygodnie?moś pisze:redaf pisze:gattara pisze:Varia, chcesz w łeb?
Na pewno chce.
Ja Ci to mówię!
Ciekawie sie zapowiada
Oczywista![]()
A bilety wykupiłyście?
Aga86 pisze:I co obiecanki cacanki.
Żadnej zadymy nie ma, sprawdziłam kanały VIP, kodowane i wszelkie inne możliwe - cisza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości