Marcelibu pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Matko i córko, czy ja pomyliłam wątki?Marcelibu pisze:Ja też Ciebie koffam!!!!!!!Co tu tak landrynkowo?
kulturalnie, Skaska, kulturalnie![]()
i to dzięki mnie
Że co...?
w dodatku analfabetka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Matko i córko, czy ja pomyliłam wątki?Marcelibu pisze:Ja też Ciebie koffam!!!!!!!Co tu tak landrynkowo?
i to dzięki mnie
Że co...?
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Matko i córko, czy ja pomyliłam wątki?Marcelibu pisze:Ja też Ciebie koffam!!!!!!!Co tu tak landrynkowo?
i to dzięki mnie
Że co...?
w dodatku analfabetka
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Matko i córko, czy ja pomyliłam wątki?Marcelibu pisze:Ja też Ciebie koffam!!!!!!!Co tu tak landrynkowo?
i to dzięki mnie
Że co...?
No właśnie![]()
![]()
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Co, znów wyrazy z "a" na początku się tylko kojarzą??? Zaczynam się martwić...
Przyznaj się, czym się znieczuliłaś....![]()
![]()
A czy ty słyszałaś o takim przypadku,żeby ktoś znieczulony przynał sie do tego?
Marcelibu pisze:Idę spać - ale fcale-że-nie-dlatego, że tak napisałaś. Bo jutro wstaję do roboty. RANO.
Buziaczki dla Wszystkich, dobrej nocy!
skaskaNH pisze:Femka pisze:spać Zołzy, bo i tam norma stron przekroczona
Tam, czyli gdzie ?
skaskaNH pisze:Femka pisze:spać Zołzy, bo i tam norma stron przekroczona
Tam, czyli gdzie ?
Miało być: "mat"?Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:spać Zołzy, bo i tam norma stron przekroczona
Tam, czyli gdzie ?
literówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 968 gości