Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:Aamms a ja bardzo proszę o jakąś informację co z moim ukochanym Nikusiem.
aamms pisze:W niedzielę odważyłam się po raz pierwszy w tym roku zabrać Nikusia na trawkę.. Byłam bardzo ciekawa jak sobie bedzie radził.. Na wszelki wypadek zabrałam szeleczki i smycz, co okazało się doskonałym pomysłem.. Nikuś śmiga tak szybko, że bez tego sprzętu byłby nie do złapania, a jeżeli już, to z baardzo dużym trudem.. Cały czas chodził na wszystkich łapkach.. wąchał wszystkie zapachy wiosny, podziwał trawkę i kwitnące tulipany..próbował łapać działkowe robaczki..
![]()
To była niesamowita radość obserwować Nikusiowe postępy w chodzeniu, jakie zrobił od zeszłego roku..
Udało mi się zrobić mu jedno zdjęcie jak wyleguje się pod małym jeszcze krzaczkiem działkowego chrzanu..![]()
Cały czas na działce zachowywał się bez zarzutu..
A poza tym nie chciał jedzenia.. ani chrupek ani naszego obiadu..
Przed wyjściem z domu załatwił wszystkie czynności kuwetkowe..
No i w drodze powrotnej narobił mi wstydu w autobusie.. Obsioosiał bardzo porządnie spory kawał podłogi.. i moje spodnie..
Slonko_Łódź pisze: I jeszcze proszę o jakąś chociaż wzmiankę jak tam nasza słodka Mrófffcia radzi sobie z przerzedzonymi ząbkami.....
jUlEk&aNiA pisze:Vice moze tez by sie nadal do adopcyjnego watku Klubu Rudych ?
Kicorek pisze:Pozwoliłam sobie wkleić do rudzielcowego wątku małego prawie gotowca (brakuje tylko tych trzech zdań od aamms) na temat Vice, ze zdjęciami i linkiem do wątku. Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że się wcinam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 44 gości