Ja Sabinke biala dokarmiam jeszcze mokrym. Zdecydowala, ze bedzie jadla Shebe z krolikiem albo z dziczyzna.
Niech jej bedzie byle tylko jadla!
Jak jej zabiore suche to jakos te Shebe zjada.
Nie chce, zeby zyla tylko na chrupkach, bo co prawda ona je jesc moze, ale wydaje mi sie, ze lepiej, zeby jadla nie tylko karme dietetyczna.
Co ciekawe martwilam sie, ze Sabi czarna bedzie sie pchala do mokrego Sabi bialej, a tymczasem wcale nie
Dziwne...
No, ale nie ryzykuje i jak biala zje np. polowe nalozonego to chowam i ma na drugi raz porcyjke.
Sabinko - czy ona jadla jakies warzywka? Lubi cos? Czy w ogole cos szczegolnego lubi? (bo na przyklad watrobeczki nie bardzo... za ktora czarna daje sie pokroic

)
Poniewaz strasznie sie ciagnie do mleka dalam jej odrobinke, pani dfoktor powiedziala, ze luzna qpka to prawdopodobnie po drontalu. Zobaczymy, moze taka troszka jej nie zaszkodzi, nie chcialabym,, zeby sie czula pokrzywdzona, ze czarna dostaje a ona nie, no ale tez bym nie chciala, zeby jej szkodzilo na brzunio.
A teraz o odrobaczaniu. (sorki za temat). Ja u niej robali nie widzialam, jesli nie widac to podobno mozna nie powtarzac drontalu, chyba, ze bylo je widac wczesniej.
Bylo widac?
Bo jesli nie to nie ma potrzeby jej dawac 2 raz. Jakie sa Twoje sugestie?