» Czw lut 21, 2019 11:58
Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4
Dziś czeka mnie kolejny uroczy dzień w pracy i już się zaczynam denerwować.
Oczywiście jak przyjdę to usłyszę od siwej , że źle były maszyny umyte, blaty nie dokładnie przetarte itp, itd . Widziałam , że zrobił to nie dokładnie ale już mi się nie chciało i nie miałam czasu poprawiać po nim. Nadal irytuje mnie jego podejście do pracy i to jego ciągłe , że on tego czy tamtego nie będzie robił. Tłumaczę mu , że według takich standardów i zasad pracujemy i tu nie ma miejsca na indywidualizm a podpisując umowę o pracę zgodziłeś się na warunki pracy które tu panują. On do mnie , że na stoisko to jeszcze umowy nie podpisał. Mówię ok ale umowę o pracę podpisałeś . Jesteś pracownikiem Stokrotki na umowie próbnej co oznacza , że dopiero szkolisz się i uczysz a po 3 miesiącach okaże się czy się nadajesz czy nie i wtedy dostaniesz angaż na konkretne miejsce pracy. Więc jak swoje plany wiążesz z tym miejscem to słuchaj, ucz się i dostosuj do naszych standardów pracy. Zrobił wielkie oczy i mówi , że mnie słucha i żebym go od razu nie skreślała. Nie skreślam go tylko niech przestanie mnie irytować.