kwiryna pisze:moze babinka?![]()
babuti
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:moze babinka?![]()
Chikita pisze:Lusiu choinka to jest taki duży zielony drapak tylko gibki i z piłkami ! I jak Ty chcesz pobawić się tymi piłkami to Duże wrzeszczą, a jak chcesz wejść na ten drapak to też wrzeszczą. I to tak pachnie fajnie. Ja nie wiem co tamten kot sobie myśli i mnie to nie obchodzi, ale dla mnie to on śmierdzi. I potem tracę miliony godzin aby go zabrać z Dużej.
A źle to można głaskać, bo Tata Dużej to źle głaszcze. Nie głaszcze tak jak Duża więc źle głaszcze. Zresztą głaskać mnie to może tylko moja Duża.
Chiko
MaryLux pisze:Chikita pisze:Lusiu choinka to jest taki duży zielony drapak tylko gibki i z piłkami ! I jak Ty chcesz pobawić się tymi piłkami to Duże wrzeszczą, a jak chcesz wejść na ten drapak to też wrzeszczą. I to tak pachnie fajnie. Ja nie wiem co tamten kot sobie myśli i mnie to nie obchodzi, ale dla mnie to on śmierdzi. I potem tracę miliony godzin aby go zabrać z Dużej.
A źle to można głaskać, bo Tata Dużej to źle głaszcze. Nie głaszcze tak jak Duża więc źle głaszcze. Zresztą głaskać mnie to może tylko moja Duża.
Chiko
Nigdy nie miałam zielonego drapaka. I chyba nie lubię głaskania...
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Lusiu choinka to jest taki duży zielony drapak tylko gibki i z piłkami ! I jak Ty chcesz pobawić się tymi piłkami to Duże wrzeszczą, a jak chcesz wejść na ten drapak to też wrzeszczą. I to tak pachnie fajnie. Ja nie wiem co tamten kot sobie myśli i mnie to nie obchodzi, ale dla mnie to on śmierdzi. I potem tracę miliony godzin aby go zabrać z Dużej.
Chiko
Nigdy nie miałam zielonego drapaka. I chyba nie lubię głaskania...
jak to nie lubisz głaskania?![]()
ewkkrem pisze:Lusiu, polubisz jak Drops Cię pogłaszczeGwarantuję!
TwójDrops
ewkkrem pisze:PewnieKtóre z nas zamawia kotolota?
Drops.
ewkkrem pisze:PewnieKtóre z nas zamawia kotolota?
Drops.
mir.ka pisze:ewkkrem pisze:PewnieKtóre z nas zamawia kotolota?
Drops.
ewkkrem pisze:Lusiu. lecem!!!. Pazurki naostrzone. Oj, będzie bal![]()
Drops.
MAU pisze:Lusieńko z okazji Świąt wszystkiego najkociego dla Ciebie,przede wszystkim zdrowia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najlepsze życzenia dla Dużej![]()
![]()
Daszeńka z Dużą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości