Do tych skrętów palmowych przyślę Ci obrączki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Teraz sobie przypomniałam, że Kubusiem chyba ja go nazwałam na potrzeby wydarzenia.
Ma powstać cykl artykułów o schroniskowych kotach i Dżygit się załapał. Potrzebne są zdjęcia z tamtego okresu, na wątku schroniskowym jest, ale zdjęcie się nie otwiera. No i lipa.
Ty czasem nie masz Kasiu jakiegoś zdjęcia z tamtego okresu?
jozefina1970 pisze:Takie było, jak on leży taki malutki, smutny na czymś zielonym chyba - serce mi pękło i dzięki temu trafiłam na wątek Casicy
ewan pisze:No to cieszę się, że wspomnieniami o kupce nieszczęście wzbudziłam Twoje współczucie dla tego koteczka. Bo jakoś tak stale i wciąż same złe rzeczy słyszęo chrześniaczku moim
![]()
NITKA/KARINKA pisze:
ewan pisze:Ten wierszyk, który dla niego napisałam sprawdził się w 200%Dzięki casicy oczywiście!
"Kubusiu kochany koteczku, nie umiem Ci wytłumaczyć
Mam tylko wielką nadzieję, że Ty potrafisz wybaczyć.
Przepraszam za ludzi bezmyślnych, nieczułych, bez serca i duszy
I mogę Ci tylko obiecać, że znów w swą podróż wyruszysz.
Że ktoś Cię mocniej pokocha, przytuli do serca swojego
I szepnie do uszka cichutko "Już Cię nie oddam, kolego""
NITKA/KARINKA pisze:https://www.facebook.com/events/226918404150729/227194810789755/
wydarzenie na FB Dzygita
casica pisze:Proszę to jest dowód. Widać jak złoczyńca napina paseczki i udaje, że je ma. A nie ma. Tylko na łapkach, na ciele wcale nie ma. A wiadomo, że gdybyśmy się wczesniej zorientowali to nie miałby wstępu do domu, taki bez paseczków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 53 gości