Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38 i pijawki :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2016 18:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Tak dzisiaj spałyśmy. :mrgreen:

Obrazek

no proszę jaki słodki widok :1luvu: :1luvu: :1luvu:
otwierasz rano oczy a tu słodki pysio leży, cóż więcej do szczęścia potrzebne :1luvu: :1luvu:

No tym to dobrze! :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt wrz 09, 2016 18:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Wróciłam i ledwo żyję. Nogi mi w chodzą ........nie powiem już gdzie. Ledwo doczłapałam do domu i nie wiem jak ja jutro wystoję nawet te 6 godz. :placz:
Pojechałam z tata na rehabilitację, przywiozłam do domu , zjedliśmy obiad . Poczekałam chwilę i zawiozłam znów na rehabilitacje rodziców sąsiadkę bo jej córka dziś nie mogła . Poganiałam po tanich aptekach i swój lek dostałam za 65 zł . Kupiłam jeszcze parę drobiazgów i apteka zarobiła na mnie 227 zł :placz: :placz: :placz:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt wrz 09, 2016 18:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Tak dzisiaj spałyśmy. :mrgreen:

Obrazek

no proszę jaki słodki widok :1luvu: :1luvu: :1luvu:
otwierasz rano oczy a tu słodki pysio leży, cóż więcej do szczęścia potrzebne :1luvu: :1luvu:

Jedna tylko rzecz mi do szczęścia potrzebna - pozbyć sie bólu nóg. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 09, 2016 19:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Nie ma to jak się obudzić ze zdrętwiałym karkiem i podkurczonymi nogami bo
w łóżku śpi z 8 kotów. Bo przecież im się bardziej należy :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt wrz 09, 2016 20:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Za zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt wrz 09, 2016 22:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

No koty należy traktować bądź co bądź po królewsku
jak się zachce miziania o 3 w nocy nie ma zmiłuj trzeba miziac
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob wrz 10, 2016 9:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:Wróciłam i ledwo żyję. Nogi mi w chodzą ........nie powiem już gdzie. Ledwo doczłapałam do domu i nie wiem jak ja jutro wystoję nawet te 6 godz. :placz:
Pojechałam z tata na rehabilitację, przywiozłam do domu , zjedliśmy obiad . Poczekałam chwilę i zawiozłam znów na rehabilitacje rodziców sąsiadkę bo jej córka dziś nie mogła . Poganiałam po tanich aptekach i swój lek dostałam za 65 zł . Kupiłam jeszcze parę drobiazgów i apteka zarobiła na mnie 227 zł :placz: :placz: :placz:

doczytałam

trzeba mieć zdrowie i kasę żeby chorować
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob wrz 10, 2016 10:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:apteka zarobiła na mnie 227 zł :placz: :placz: :placz:

:201481

współczuję Ci bardzo. Żeby choć pomagały
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 10, 2016 16:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

kuba.kaczor13 pisze:Nie ma to jak się obudzić ze zdrętwiałym karkiem i podkurczonymi nogami bo
w łóżku śpi z 8 kotów. Bo przecież im się bardziej należy :twisted: :twisted: :twisted:

Masz rację Kubuś - wiele z kotów będących na tymczasie przeszło dużą szkołę życia i niestety nie usłaną różami tylko bólem i cierpieniem więc im naprawdę się bardziej należy pełna miseczka , miękkie posłanko i dobre ręce do głaskania.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob wrz 10, 2016 16:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

barbarados pisze:Za zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki Basiu są mi bardzo potrzebne. :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob wrz 10, 2016 16:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

PixieDixie pisze:No koty należy traktować bądź co bądź po królewsku
jak się zachce miziania o 3 w nocy nie ma zmiłuj trzeba miziac

Ale czy nie zasługują na to ?
Koło psa się tak nie chodzi i nie rozpieszcza jak koło kota co nie oznacza ,że pies jest mniej kochanym zwierzakiem. Po prostu kot to kot gdy już trafi na swojego człowieka potrafi owinąć go wokół pazurka i manipulować nim ile się da.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob wrz 10, 2016 16:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Wróciłam i ledwo żyję. Nogi mi w chodzą ........nie powiem już gdzie. Ledwo doczłapałam do domu i nie wiem jak ja jutro wystoję nawet te 6 godz. :placz:

doczytałam

trzeba mieć zdrowie i kasę żeby chorować

Dobrze że w tym miesiącu dostałam premię za wyrobienie 100% sprzedaży i zmieszczenie się w normie ubytków to miałam ponad 200 zł większą pensję. Akurat poszło na aptekę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob wrz 10, 2016 16:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze:apteka zarobiła na mnie 227 zł :placz: :placz: :placz:

:201481

współczuję Ci bardzo. Żeby choć pomagały

Biorę od wczoraj to jeszcze różnicy nie czuję . Jak mnie nogi bolały tak bolą. W przyszłym tygodniu jak będę u lekarza to poproszę o jakieś leki przeciwbólowe bo dziś mi nawet tramal nie pomógł. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob wrz 10, 2016 19:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Dziś znów ledwo wróciłam do domu bo po 6 godz. pracy i wzięciu tabletek przeciwbólowych tak mnie napieprzała noga że szok. I taka franca powie mi ,że to odcisk. :evil:
Wyczesałam dziś na balkonie obie dziewczyny i dodatkowo miałam trzeciego kotka.O dziwo nawet Pola dała się wyczesać 8O Jutro mój ostatni dzień pracy ostatnie 12 godz przed urlopem i fajrant od sklepu. Od poniedziałku znów ranne pobudki bo na 9 muszę być w szpitalu na założenie holtera. We wtorek znów rano na zdjęcie , w środę do mojego doktorka i w czwartek lub piątek muszę jechać do zakładowego na badania okresowe bo 2 lata minęło . Tak więc czeka mnie cały medyczny tydzień.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob wrz 10, 2016 19:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]