No tym to dobrze!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Wróciłam i ledwo żyję. Nogi mi w chodzą ........nie powiem już gdzie. Ledwo doczłapałam do domu i nie wiem jak ja jutro wystoję nawet te 6 godz.![]()
Pojechałam z tata na rehabilitację, przywiozłam do domu , zjedliśmy obiad . Poczekałam chwilę i zawiozłam znów na rehabilitacje rodziców sąsiadkę bo jej córka dziś nie mogła . Poganiałam po tanich aptekach i swój lek dostałam za 65 zł . Kupiłam jeszcze parę drobiazgów i apteka zarobiła na mnie 227 zł![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:Nie ma to jak się obudzić ze zdrętwiałym karkiem i podkurczonymi nogami bo
w łóżku śpi z 8 kotów. Bo przecież im się bardziej należy![]()
![]()
PixieDixie pisze:No koty należy traktować bądź co bądź po królewsku
jak się zachce miziania o 3 w nocy nie ma zmiłuj trzeba miziac
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wróciłam i ledwo żyję. Nogi mi w chodzą ........nie powiem już gdzie. Ledwo doczłapałam do domu i nie wiem jak ja jutro wystoję nawet te 6 godz.![]()
Pojechałam z tata na rehabilitację, przywiozłam do domu , zjedliśmy obiad . Poczekałam chwilę i zawiozłam znów na rehabilitacje rodziców sąsiadkę bo jej córka dziś nie mogła . Poganiałam po tanich aptekach i swój lek dostałam za 65 zł . Kupiłam jeszcze parę drobiazgów i apteka zarobiła na mnie 227 zł![]()
![]()
doczytałam
trzeba mieć zdrowie i kasę żeby chorować
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:apteka zarobiła na mnie 227 zł![]()
![]()
![]()
współczuję Ci bardzo. Żeby choć pomagały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości