Czas. Gdzie można kupić czas ?
Od dwóch tygodni nie mam go praktycznie na nic . Praca zawodowa i opieka nad zwierzętami zajmuje mi 25 godzin na dobę.
Otaczają nas Ludzie O Dobrym Sercu i tylko dzięki ich pomocy jeszcze nie zwariowałem .
Minione dni to festiwal szaleństwa . Z tych lepszych wieści kilkoro naszych podopiecznych znalazło domki . Między innymi sunia i jej dzieci.
Gościliśmy u nas rodzinę zainteresowaną adopcją kotka. Rozsądni ludzie , zapoznali się z naszymi adoptusiami i teraz zastanawiają się
czy przygarnąć jednego kota jak początkowo chcieli czy zdecydować się na dwupak . Pochwalam ich decyzję i jestem zadowolony , bo
to świadczy że ich decyzja będzie rozsądna a poryw chwili i serca nie zaćmi zdrowego rozsądku. Lepszy dobry dom dla jedynaka i niż zwrot
dwupaku z adopcji .
Dzięki dobremu sercu armi ludzi dobrej woli nasi podopieczni mają zapewnione jedzonko , psiaki dostały cztery budy , aby w zimne , deszczowe
dni jesieni i zimy nie marzły przebywając na posesji . Największym luksusem jest profesjonalny kojec dla psów 2,5 na 3,5 m z zadaszeniem .
w nim zamieszkają psiaki które wkrótce do nas przybędą . Ratujemy je z przytulisk gdzie wycofane i przerażone nie mają szans na przeżycie
i adopcje .
W tak zwanym międzyczasie pod naszą opiekę trafiły trzy psy , dwa maluszki kociaki , a dziś jadę po następną kicię . Zaniedbana w poprzednim DT bez diagnostyki . Problemy z trzustką , dziwna narośl na pyszczku , ogólny zły stan . Spróbujemy ją postawić na cztery łapki.
Poniżej kilka zdjęć naszych nowych podopiecznych .

Oby nam zdrowie dopisało i starczyło sił , czego i Wam życzę .
Serdeczności i buziaki .
ps.znów postaram się jak najszybciej Was odwiedzić , ale co znów wyjdzie z obietnicy czas pokaże .