Moderator: Estraven

Milena_MK pisze:Haha, koty śpią w takich dziwnych pozycjach, że to aż niesamowite...

i miziaki dla nich
Jest obok sofa, ale fotel jest niezastąpiony i czasem widzę jak się jedna kręci przy drugiej, ale jeszcze nie ma odwagi usiąść obok 
klaudiafj pisze:No długo Cię nie było![]()
Koty wyborne! Moja Marysia też tak doi wodę z kranów wszystkichNie wiem czy to taka arystokracja, że musi mieć aż tak świeżą wodę co ledwo wypłynie z kranu czy jak
Ale ostatnio nalałam jej wody mineralnej niegazowanej - tak piła, że aż jej się uszy strzęsły! To zdecydowanie smakoszka wody
![]()
Ps trochę by to mogło alarmować w stosunku do nerek, ale ona nie pije wody wybitnie dużo tylko jak już pije to właśnie z kilku źródeł, najlepiej na raz![]()
A parapety nie są Mireczko dla kwiatków - nie widziałaś? Ja też nieMusiałam kwiatki uprzątnąć co by kocie szczęście mogło za kwiatek robić
Koteńki![]()
![]()
i miziaki dla nich
![]()
![]()
Moje nie leżą jeszcze tak obok siebie, ale jeden fotel przy kominku wkrótce to chyba wymusiJest obok sofa, ale fotel jest niezastąpiony i czasem widzę jak się jedna kręci przy drugiej, ale jeszcze nie ma odwagi usiąść obok

agusialublin pisze:Cześć Miruś![]()
![]()
![]()
co u Was słychować![]()

mir.ka pisze:Rudzia najlepiej lubi wodę prosto z kranu, albo świeżo nalaną do miski, oczywiście po brzegi![]()
przed piciem sprawdza łapką czy miska pełna, jeśli stwierdzi, że wody jest za mało to siedzi przed miską i czeka![]()
Milena_MK pisze:Przynajmniej parapety się na coś przydały

klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Rudzia najlepiej lubi wodę prosto z kranu, albo świeżo nalaną do miski, oczywiście po brzegi![]()
przed piciem sprawdza łapką czy miska pełna, jeśli stwierdzi, że wody jest za mało to siedzi przed miską i czeka![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości