Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV- i po świętach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 13, 2014 14:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

Spóźniote życzenia urodzinowe - sto lat i wszystkiego najlepszego dla Ofelki :birthday: :torte: :spin2:
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 15, 2014 9:51 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

Miaudobry wszystkim. Nie było nas przez łykęda bo wyjechałyśmy razem z Dużą. Było fajmnie, w ciuchci miziała mię taka pani co niuchała ściurami. Ale jechała bez ściurów, szkoda, bo bym się nimi pobawiała.
Wczoraj wieczorkiem Duża paczała siatkóffkę. My troszku paczałyśmy, ale byłysmy tak okropecznie zmęczone, że puśnęłysmy :oops: Mała Ciorna na dywanu, a ja na stołu. Okropecznie długa była ta siatkóffka. I nudna. Wolimy paczać na latacze i na bzykacze.
Lizam was po uszkach i po noskach
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon wrz 15, 2014 19:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

Widzę, że jesteś fanką siatkówki - to zupełnie jak moja mama.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto wrz 16, 2014 7:22 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

Wczoraj była przerwa siatkówkowa, i dobrze, bo bym chyba dzisiaj rano nie wstała. I tak jestem śnięta. Chyba coś z pogodą, jak dobrze rozpoznaję to na niebie trochę drobnych chmurek frontowych. Myślałam, że rano nie zwlokę się z wyrka.
W dodatku wczoraj na gimnastyce pani, która zastępuje przez tydzień naszą trenerke, trochę dała nam w kość. Było więcej skakania, niż zwykle, a skoków moje kolanka bardzo ale to bardzo nie lubią :|

Zieeeew! Chyba się dzisiaj nie obudzę :201482
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto wrz 16, 2014 7:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

ciekawe czy ja w piątek przeżyję zajęcia :strach:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto wrz 16, 2014 7:57 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

Do piątku jeszcze duuużo czasu... Ja na razie chcę przeżyć wtorek, środę i czwartek :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto wrz 16, 2014 8:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

oj w pracy to w pracy... ja w piątek idę zrobić z siebie pośmiewisko na pierwszych zajęciach z tańca :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto wrz 16, 2014 8:23 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

Taniec jest fajny. Chodziłam parę lat temu na zajęcia taneczne. Fajnie było, tylko mi partner nie pasował "w kroku". Ja mam dobre wyczucie rytmu (mimo że mi słoń nadepnął na ucho), a on niestety nie słuchał muzyki tylko pilnował układu.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto wrz 16, 2014 8:56 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen IV-5 lat Ofelii!

ja mam wyczucie rytmu takie że go wyklaskam bezbłędnie ale ruszam się potwornie i nie umiem tańczyć w rytm.
tu na szczęście ŻADNYCH partnerów :D
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]