Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 17, 2014 10:14 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:A wiedzą ,że jak się zalogować, to się najpierw trzeba ZAREJESTROWAĆ?
A nie się dziwić ,że się logują miejscowymi nickiem po 10 razy a komputer odpowiada grzecznie ,że " niestety nie zna użytkownika".
Jedna taka była , co to tak robiła i w depresję i desperację wpadła.

Ładnie tak z człowieka się wyśmiewać? Stan niepoczytalności wtedy posiadłam. Mogę się nim podzielić, chcesz?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw lip 17, 2014 10:56 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

ab. pisze:Ładnie tak z człowieka się wyśmiewać? Stan niepoczytalności wtedy posiadłam. Mogę się nim podzielić, chcesz?

Podejrzewam, że tu większość posiada wystarczająco własnych stanów tego typu ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw lip 17, 2014 11:12 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Czy ja też mogłabym prosić namiary na nowe miejsce pobytu? Jestem naprawdę wiernym czytaczem od dawien dawna, ale ponieważ nie lubię pisać więc rejestrowałam się na forum. Dopiero teraz groźba odcięcia od cudnych zwierzohistorii zmusiła mnie do dokonania rejestracji. Chciałam uwiarygodnić się w pw ale jako nowy użytkownik nie mogę jeszcze wysyłać wiadomości. Nie mam kotów, ale za to mam psa z odzysku.

trzyrazynie

Od: Czw lip 17, 2014 10:59

Post » Czw lip 17, 2014 19:23 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Dobra , ale powiedz najpierw dlaczego trzy razy nie??? 8O

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lip 18, 2014 10:33 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Bo NIE podoba mi się to, co aktualnie się tu dzieje i tak trzy razy :wink:
Wątek ten był ostoją humoru i dyskusji na naprawdę wysokim poziomie. Nie ukrywam też, że wiele razy po przeczytaniu kotkinsowych czy innych opowiastek nastrój mi się zdecydowanie poprawiał. Dodatkowo z ukrycia kibicowałam Wam w Waszej działalności bo robicie to w sposób bardzo rozsądny bez bicia piany i zawodów w "kto więcej wyadoptuje". Dlatego nie chciałabym stracić kontaktu z Melonem i jego "bandą".

trzyrazynie

Od: Czw lip 17, 2014 10:59

Post » Pt lip 18, 2014 19:53 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Nie wiem czy godnam, ale nieśmiało poproszę o namiary.

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Pt lip 18, 2014 23:30 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

trzyrazynie pisze:Wątek ten był ostoją humoru i dyskusji na naprawdę wysokim poziomie. Nie ukrywam też, że wiele razy po przeczytaniu kotkinsowych czy innych opowiastek nastrój mi się zdecydowanie poprawiał

bezczelnie spytam się, ile tych wątków zaliczyłaś ? Kotkinsu - wybacz

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lip 19, 2014 6:58 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Witam,
podczytuję od zawsze i chciałabym nadal. Można pięknie prosić o namiar?

bc

Od: Wto lut 04, 2003 14:14

Post » Sob lip 19, 2014 10:18 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

izka53 pisze:
trzyrazynie pisze:Wątek ten był ostoją humoru i dyskusji na naprawdę wysokim poziomie. Nie ukrywam też, że wiele razy po przeczytaniu kotkinsowych czy innych opowiastek nastrój mi się zdecydowanie poprawiał

Zamiast napisać tu, wysłałam Ci Izko pw, przepraszam....pomroczność jasna , jak to na Miau bywa.

A napisać miałam:
"Izka, ludziom trzeba wierzyć.
Jak nam się pojawi intruz to go wyrzucimy po prostu. A czy my robimy coś zdrożnego???
Nie robimy partyzantki.
Nazwy niestety tutaj nie można wymieniać, chyba ,że któraś marzy o ekskluzywnym banie. Wtedy oczywiście- niech czyni co chce! Szacun!

Każdy może nas poprosić, najwyżej dostanie odpowiedź odmowną. :mrgreen

Tak więc- chętnych zapraszamy bardzo.
Jest nas już sporo, jest miło, bez wojenek, konfliktów i jest...śmiesznie.
Sami swoi na których nie ma mocnych!:)..."

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lip 19, 2014 13:06 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

odpiszę zatem tu też - nie była moim zamiarem jakakolwiek inwigilacja , żle sformułowałam i wyszło, jak wyszło, przepraszam. :oops: :oops:

A chciałam tylko się dowiedzieć, czy nowo ujawniona fanka czytała wcześniejsze wątki aby je ew. zareklamować. Sama bowiem czasem wracam do starego Kotkinsowa...

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lip 19, 2014 15:54 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Bardzo długo się zastanawiałam, czy mogę prosić o namiary do nowego Kotkinsowa. Przeczytałam wszystkie wątki i choć od dłuższego czasu istnieję na miau, to bardzo mało piszę, wolę czytać.
Jeśli mogę dostąpić tego zaszczytu i otrzymać info na pw, to będę wdzięczna.

Gu-Gu

Od: Sob sie 04, 2012 10:53

Post » Sob lip 19, 2014 17:12 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Ja także mało piszę, ale czytam... Ucieszyłabym się, gdybym mogła odwiedzać was nadal.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie lip 20, 2014 0:07 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:
izka53 pisze:

Zamiast napisać tu, wysłałam Ci Izko pw, przepraszam....pomroczność jasna , jak to na Miau bywa.

A napisać miałam:
"Izka, ludziom trzeba wierzyć.
Jak nam się pojawi intruz to go wyrzucimy po prostu. A czy my robimy coś zdrożnego???
Nie robimy partyzantki.
Nazwy niestety tutaj nie można wymieniać, chyba ,że któraś marzy o ekskluzywnym banie. Wtedy oczywiście- niech czyni co chce! Szacun!

Każdy może nas poprosić, najwyżej dostanie odpowiedź odmowną. :mrgreen

Tak więc- chętnych zapraszamy bardzo.
Jest nas już sporo, jest miło, bez wojenek, konfliktów i jest...śmiesznie.
Sami swoi na których nie ma mocnych!:)..."

Kotkinsu znowu wykręcisz aferę i dościgniesz niedoścignione sama swoje PW publikując :piwa: :201494
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Nie lip 20, 2014 8:08 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Kotkins jesteś moim idolem - samowystarczalnym:-). Sama sobie pw opublikuje, wątek strolluje........jeszcze chwila i zaczniesz się sama moderować:-).
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie lip 20, 2014 9:56 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Neigh pisze:Kotkins jesteś moim idolem - samowystarczalnym:-). Sama sobie pw opublikuje, wątek strolluje........jeszcze chwila i zaczniesz się sama moderować:-).

I sama siebie poczęstuje bananem :lol:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

[poprzednia][następna]