Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vivien pisze:Masz zielone kapcioszki
Chat pisze:Zmrol rozanielony na lonie naturypoziomeczki
![]()
sielsko i anielsko
anulka111 pisze:Na pierwszym planie to ja skarpetke cudna widzę![]()
Kapci niet.
Gratuluję i życzę constans stanu Glucurka
anulka111 pisze:Dla mnie liczy sie ze w ogole byla skarpetka i tak pieknie skontrastowana.
zabers pisze:Szykuje nam się klęska urodzaju. Poziomasy kwitną jak opętane. to samo truskawki - od pioruna owocków![]()
Etap 2 - pomidory. też kwitną jak potłuczone.
To będzie smaczny rok![]()
vivien pisze:zabers pisze:Szykuje nam się klęska urodzaju. Poziomasy kwitną jak opętane. to samo truskawki - od pioruna owocków![]()
Nie chcę was straszyć, ale dokonałam oglądu drzew owocowych rosnących opodal domu mego i szykuje się także śliwkowa i gruszkowa klęska urodzaju. Co mnie osobiscie napawa optymizmem, bo lubię prawdziwe węgierki, a gruszki wprost uwielbiam (i czereśnie)
zabers pisze:vivien pisze:zabers pisze:Szykuje nam się klęska urodzaju. Poziomasy kwitną jak opętane. to samo truskawki - od pioruna owocków![]()
Nie chcę was straszyć, ale dokonałam oglądu drzew owocowych rosnących opodal domu mego i szykuje się także śliwkowa i gruszkowa klęska urodzaju. Co mnie osobiscie napawa optymizmem, bo lubię prawdziwe węgierki, a gruszki wprost uwielbiam (i czereśnie)
Dobra, to na kiedy szykować desant?
anulka111 pisze:Dziękuję poduchy do adresatki juz dotarły.![]()
U mnie bedzie kleska urodzaju mirabelek i papierowek.vivien pisze:zabers pisze:Szykuje nam się klęska urodzaju. Poziomasy kwitną jak opętane. to samo truskawki - od pioruna owocków![]()
matka maruda pisze:No proszszsz... Twoje koty tak pięknie pozują. Chciałam dziś sfocić Toffinka w bratkach i co się zbliżyłam ze sprzętem, to ten biegiem do mnie i barankuje, echhh... I fotek tą razą nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, Paula05, Silverblue i 40 gości