Behemot IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 27, 2013 8:44 Re: Behemot IX

No, nie wiem...
Zasnęłabym na 2000% :twisted:
Ale jak chcesz, to idź, wyjść zawsze można :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt wrz 27, 2013 8:51 Re: Behemot IX

Witamy Sarah DeMonique na dworze Księcia Pana :piwa:

Jak już pisałam, sama jestem zdumiona swoją fascynacją Śródziemiem, bo juz na przykład Pratchett może dla mnie być, lub nie i w ogóle nie ciągnęło mnie do fantasy przed Tolkienem.
Jednakowoż dusza ma ponura zapiszczała jak zobaczyłam reklamę na wp i pierwszą myślą było "znowu przegapiłam :evil: ".
Od tego czasu, czyli od wtorku, się wahałam [wstyd się przyznać ale głównie ze względu na wiek]
Juz się nie waham.
W mordę nie dadzą.
Idę.

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 27, 2013 9:05 Re: Behemot IX

AYO pisze:Witamy Sarah DeMonique na dworze Księcia Pana :piwa:

Jak już pisałam, sama jestem zdumiona swoją fascynacją Śródziemiem, bo juz na przykład Pratchett może dla mnie być, lub nie i w ogóle nie ciągnęło mnie do fantasy przed Tolkienem.
Jednakowoż dusza ma ponura zapiszczała jak zobaczyłam reklamę na wp i pierwszą myślą było "znowu przegapiłam :evil: ".
Od tego czasu, czyli od wtorku, się wahałam [wstyd się przyznać ale głównie ze względu na wiek]
Juz się nie waham.
W mordę nie dadzą.
Idę.

:mrgreen:

Jak mnie tutaj tak witają, to zostanę na dłużej :1luvu:
A Ty ić i niech Ci się zatem nie żałuje :D

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt wrz 27, 2013 11:17 Re: Behemot IX

Zapraszamy na bazarek dla Kociej Chatki
viewtopic.php?f=20&t=156906 :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt wrz 27, 2013 13:12 Re: Behemot IX

Byłam na dwóch maratonach. Łatwo nie jest, szczególnie jak z uwagi na problem z kolanami, ciężko usiedzieć w jednej pozycji. Ale szłam do kin, które miały przed widzem sporo przestrzeni i kokosząc się co jakiś czas, przetrwałam obydwa ;)
Na drugi wzięłam termos z mocną kawą i bez problemu wytrwałam. Na pierwszym nie byłam taka "mondra" i w połowie zaczęłam przysypiać, ale jak minął kryzys, to już było ok.
Przerwy są ważne. Jedzenie można wziąć, bo wiadomo, że nic poza standardowym wyposażeniem kina nie ma co oczekiwać.
Jest to ciekawe przeżycie i jak ktoś dany film lubi, to warto iść.

Ja akurat Tolkiena nie trawię, nudził mnie, mimo, że fantasy to moje drugie życie (gry RPG, literatura itp.), ale ktoś trafnie opisał moje odczucie. Oni głównie idą i idą i idą...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt wrz 27, 2013 13:15 Re: Behemot IX

rapsodia82 pisze:Ja akurat Tolkiena nie trawię, nudził mnie, mimo, że fantasy to moje drugie życie (gry RPG, literatura itp.), ale ktoś trafnie opisał moje odczucie. Oni głównie idą i idą i idą...

Ooo, jak miło, że ktoś podziela moją opinię na temat Tolkiena :lol:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt wrz 27, 2013 13:26 Re: Behemot IX

floxanna pisze:
rapsodia82 pisze:Ja akurat Tolkiena nie trawię, nudził mnie, mimo, że fantasy to moje drugie życie (gry RPG, literatura itp.), ale ktoś trafnie opisał moje odczucie. Oni głównie idą i idą i idą...

Nieśmiało zaznaczam, ze jest nas więcej... Nie czytałam, nie oglądałam. Jakoś akurat do Tolkiena mnie nie ciągnie, mimo, że i z książkami i z fantasy jestem za pan brat :)

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt wrz 27, 2013 13:31 Re: Behemot IX

Gdyby wszyscy byli tacy sami, to każdy chciałby mieć moją żonę...

jak podobno ktoś kiedyś powiedział 8)

Kupiłam bilet, idę na pocztę odebrać nowe portki, spędzę urocze popołudnie z panem B. i ... do boju 8)

A potem się okaże - z tarczą, czy na 8)

No to - PA :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt wrz 27, 2013 13:37 Re: Behemot IX

Sarah DeMonique pisze:
floxanna pisze:

Nieśmiało zaznaczam, ze jest nas więcej... Nie czytałam, nie oglądałam. Jakoś akurat do Tolkiena mnie nie ciągnie, mimo, że i z książkami i z fantasy jestem za pan brat :)

Obejrzeć to obejrzałam tak jednym okiem w TV, za czytanie się zabierałam, ale mi nie szło ni cholery (chociaż ogólnie jestem uzależniona od książek i bardzo lubię fantastykę wszelkiego autoramentu).

AYO, miłego oglądania! I czekam(y) na relację :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt wrz 27, 2013 14:31 Re: Behemot IX

floxanna pisze:
Sarah DeMonique pisze:
floxanna pisze:

Obejrzeć to obejrzałam tak jednym okiem w TV, za czytanie się zabierałam, ale mi nie szło ni cholery (chociaż ogólnie jestem uzależniona od książek i bardzo lubię fantastykę wszelkiego autoramentu).

AYO, miłego oglądania! I czekam(y) na relację :)

Siostro :D Moje odczucia spisane Twoimi klawiszami ;)

Ayo, powodzenia :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt wrz 27, 2013 17:46 Re: Behemot IX

Czy ja dobrze widzę? Księciunio nosi na piersi szatańskie widły? Białe, dwuzębne? 8O
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pt wrz 27, 2013 17:59 Re: Behemot IX

Jasne, że iść !
czekamy na relację.

Tylko nie zasnąc jakoś spróbuj :twisted:

Tolkien troszku jak lukrecja.
Albo kochasz albo plujesz na odległość.
Ja jakoś nie przetrawiam ... :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob wrz 28, 2013 11:06 Re: Behemot IX

Villentretenmerth pisze:Czy ja dobrze widzę? Księciunio nosi na piersi szatańskie widły? Białe, dwuzębne? 8O

NO FOCH JAK MADAGASKAR :!: :mrgreen:

Książe Pan jest WE FRAKU :!:

Ma normalnie odrysowaną na brzuszku górną część fraka, białą kryzę [czyli wystającą białą kamizelkę] i bikini-sznyt na dole czyli ta część białej kamizelki, która poniżej zapięcia fraka występuje. NO :!:

Poza tym ma na tylnych łapkach getry w stylu gangsta San Francisko 20' :mrgreen:

Oraz białe, balowe rękawiczuszki na przednich :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob wrz 28, 2013 11:18 Re: Behemot IX

A ponadto, droga publiczności :arrow: VENI VIDI VICI :mrgreen:

Znaczy się, na przyszłość trzeba słuchać duszy swej ponurej i zaufać pierwszej reakcji 8)

Małe dziecko we mnie piszczy z radości do chwili obecnej i klaszcze w łapcie z radości :piwa: :kotek:

Publiczność w 90% to starsze klasy liceum i pierwsze roczniki studiów, kultura pełna, po obu stronach miałam wolne fotele i WRESZCIE SIĘ NASYCIŁAM swoją ulubioną bajką :1luvu:

Wytrzymałościowo miałam drobny kryzys ok. 4.00, ale uwierzcie mi - DROBNY :D

HA Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob wrz 28, 2013 11:23 Re: Behemot IX

Pogratulować, pogratulować :ok: :ok:

Niezapomniane wrażenia na lata ...
ale ... "trzeba młodym być i więcej nic" .....
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

[poprzednia][następna]