Zasnęłabym na 2000%

Ale jak chcesz, to idź, wyjść zawsze można

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Witamy Sarah DeMonique na dworze Księcia Pana![]()
Jak już pisałam, sama jestem zdumiona swoją fascynacją Śródziemiem, bo juz na przykład Pratchett może dla mnie być, lub nie i w ogóle nie ciągnęło mnie do fantasy przed Tolkienem.
Jednakowoż dusza ma ponura zapiszczała jak zobaczyłam reklamę na wp i pierwszą myślą było "znowu przegapiłam".
Od tego czasu, czyli od wtorku, się wahałam [wstyd się przyznać ale głównie ze względu na wiek]
Juz się nie waham.
W mordę nie dadzą.
Idę.
rapsodia82 pisze:Ja akurat Tolkiena nie trawię, nudził mnie, mimo, że fantasy to moje drugie życie (gry RPG, literatura itp.), ale ktoś trafnie opisał moje odczucie. Oni głównie idą i idą i idą...
floxanna pisze:rapsodia82 pisze:Ja akurat Tolkiena nie trawię, nudził mnie, mimo, że fantasy to moje drugie życie (gry RPG, literatura itp.), ale ktoś trafnie opisał moje odczucie. Oni głównie idą i idą i idą...
Ooo, jak miło, że ktoś podziela moją opinię na temat Tolkiena
Sarah DeMonique pisze:floxanna pisze:rapsodia82 pisze:Ja akurat Tolkiena nie trawię, nudził mnie, mimo, że fantasy to moje drugie życie (gry RPG, literatura itp.), ale ktoś trafnie opisał moje odczucie. Oni głównie idą i idą i idą...
Nieśmiało zaznaczam, ze jest nas więcej... Nie czytałam, nie oglądałam. Jakoś akurat do Tolkiena mnie nie ciągnie, mimo, że i z książkami i z fantasy jestem za pan brat
floxanna pisze:Sarah DeMonique pisze:floxanna pisze:rapsodia82 pisze:Ja akurat Tolkiena nie trawię, nudził mnie, mimo, że fantasy to moje drugie życie (gry RPG, literatura itp.), ale ktoś trafnie opisał moje odczucie. Oni głównie idą i idą i idą...
Nieśmiało zaznaczam, ze jest nas więcej... Nie czytałam, nie oglądałam. Jakoś akurat do Tolkiena mnie nie ciągnie, mimo, że i z książkami i z fantasy jestem za pan brat
Obejrzeć to obejrzałam tak jednym okiem w TV, za czytanie się zabierałam, ale mi nie szło ni cholery (chociaż ogólnie jestem uzależniona od książek i bardzo lubię fantastykę wszelkiego autoramentu).
AYO, miłego oglądania! I czekam(y) na relację
Villentretenmerth pisze:Czy ja dobrze widzę? Księciunio nosi na piersi szatańskie widły? Białe, dwuzębne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, MB&Ofelia i 35 gości