Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
Monika_Krk pisze:Witajcie kochane szylkretki i ich Funi![]()
Przychodzę po prośbie - "siostra" w potrzebie, klikajcie w banerek Kotki z Krakowa w moim podpisie
.
Kalair wybacz
Wkleję tu zdjęcie , bo wisi nad nią groźba schronu :
Safcia, Lafcia i Iris też wybaczcie - ale rozumiecie - szylkretka w potrzebie święta rzecz
PS Chociaż podrzucić wątek i dopingować dziewczynę , która ją znalazła. Proszę dobre dusze o wsparcie.
kalair pisze:Nelly pisze:Hejka
kalair pisze:Monika_Krk pisze:Ja pierniczę ... nie nadążam za wami po tych wątkach ...![]()
Przemieszczacie się z prędkością światła.
Dobra wklejam tu ponownie...
wy tu gadu, gadu a ...
![]()
Słodki złodziejek!
I ten błysk w oku!
Estiana sfotografowali. W przebraniu tylko![]()
Raz mu łapę odkroimy bo on tak robi nawet jak stroimy przy desce. A jak masz na ławie talerzyk z kanapkami z szynką to taka łapa się wysuwa spod ławy i szynka zjeżdża z chlebka
![]()
![]()
![]()
Wiadomo, że jak na złodziejkę się wybrał, to tylko w przebraniu!
Witanko Aluś! Wczoraj mnie dopadła migrena.
kalair pisze:Moi drodzy-
20-21/07/2013 Cieszyn CCR Rybnik
Wystawa tegoroczna! Zapraszamy chętnych! Planujcie!
Caragh pisze:kalair pisze:Moi drodzy-
Tiaaa, już lecę oglądać osoby przyczyniające się do bezdomności
kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Ale Ty się leczyć masz! Przynajmniej bredzić nie będziesz!
Wyrażanie swojego (słusznego, a jakże) zdania, to nie brednie. Równie dobrze mogę napisać, że to Ty bredzisz
![]()
Ja nie chcę, żeby tu rozgorzała dyskusja. Argument o zabieraniu domów jest tak durny, że aż nie ma słów..
Nelly pisze:kalair pisze:
Safi, moja ty śliczna
Monika_Krk pisze:Witajcie kochane szylkretki i ich Funi![]()
Przychodzę po prośbie - "siostra" w potrzebie, klikajcie w banerek Kotki z Krakowa w moim podpisie
.
Kalair wybacz
Wkleję tu zdjęcie , bo wisi nad nią groźba schronu :
Safcia, Lafcia i Iris też wybaczcie - ale rozumiecie - szylkretka w potrzebie święta rzecz
PS Chociaż podrzucić wątek i dopingować dziewczynę , która ją znalazła. Proszę dobre dusze o wsparcie.
Ale fajniutkaBożenko, siostrzyczka bliźniaczka dla Lafi???
![]()
![]()
Nelly pisze:Idź do neurologa i zdopinguj mnie żebym poszłaNie, no poważnie trzeba iść!!! Owszem, wysyła na badania niestety na wszelki wypadek, żeby powylkuczać (lub coś znaleźć
) ale jednak leki przepisze. Moja młodsza była, raz mi dała swoją tebletkę jak u niej byłam i pomogło. To już była końcówka trzydniówki co prawda ale od razu przeszło. Możesz mi powiedzieć, dlaczego my się tak męczymy a nie idziemy??? Wczoraj rzygałam jak kot znowu
Potem wzięłam ten "narkotyk"
![]()
Estiana to ja bym musiała koniecznie sfilmować jak kradnie bo to jest taaakie słooodkie
kalair pisze:Moi drodzy-
Chętna to bym była, ale Xiana wybitnie odmawia współpracyNo i nie mam kasy na "fanaberie"
![]()
kalair pisze:A wypowiedzieć się możesz, tylko po prostu nie chciałabym, żeby do jakiejś kłótji doszło. Już znam takie dyskusje.A ja się za bardzo denerwuję.
MonikaMroz pisze:Witam się przelotem i znikam. Moze wieczorkiem zajrze :*
Caragh pisze:kalair pisze:A wypowiedzieć się możesz, tylko po prostu nie chciałabym, żeby do jakiejś kłótji doszło. Już znam takie dyskusje.A ja się za bardzo denerwuję.
Nie masz o co, Kochanie, nie odpowiedziałabym ani na jeden post, szkoda czasu...
Lepiej się ładnie przywitam z Kretuszkami![]()
![]()
i z Tobą
![]()
![]()
![]()
Pierwszy i ostatni raz w taki sposób, nienaturalne to i ciężkie do zniesienia. Kropka
kalair pisze:Nie odpowiedziałabyś? Bo co, wiesz, że nie masz racji, tylko jakieś fanberie?![]()
Matko, rzeczywiście nienaturalne to, goopio się czuję!![]()
![]()
Ale witam też ładnie, a co mi tam,,![]()
Caragh pisze:kalair pisze:Nie odpowiedziałabyś? Bo co, wiesz, że nie masz racji, tylko jakieś fanberie?![]()
Matko, rzeczywiście nienaturalne to, goopio się czuję!![]()
![]()
Ale witam też ładnie, a co mi tam,,![]()
Wyraźnie napisałam, że szkoda czasu. A prowokacja Ci się nie udała![]()
![]()
Widzisz? Widzisz? Masakra normalnie, też mi dziwnie![]()
![]()
Dobra, DAWAJ Krecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1473 gości