Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Właśnie też wzięłam wczoraj moją dzikuskę od weta po sterylce. Ona taka chudziutka, że postanowiłam ją potrzymać jeszcze z tydzień, odkarmić, niech jej się wszystko dobrze już zagoi i puszczę na stare śmieci. Tylko że ja zawsze mam z tym problem, szkoda mi jej tam puszczać znowu na poniewierkę, ale dzika i w domu nie za dobrze się czuje w klatce.
lidka02 pisze:Poszłam nakarmic koty myślałam że świeżo cięta na mnie obraza a ona z daleka domnie z kitką do góry i tak gadała .Zwierzaki sa niesamowite tez nie miejsce tam dla niej ale co zrobić , gdzie zabrać ja zawalona na maksa już nie dam rady nawet połowe ..Za dużo mi choruja ech....moze nie będzie u niej tak źle ale zima jest okropna a tam nawet nie ma gdzie budki wstawić ...
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Poszłam nakarmic koty myślałam że świeżo cięta na mnie obraza a ona z daleka domnie z kitką do góry i tak gadała .Zwierzaki sa niesamowite tez nie miejsce tam dla niej ale co zrobić , gdzie zabrać ja zawalona na maksa już nie dam rady nawet połowe ..Za dużo mi choruja ech....moze nie będzie u niej tak źle ale zima jest okropna a tam nawet nie ma gdzie budki wstawić ...
A ta co ją wypuściłaś po sterylce była dzika?
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:lidka02 pisze:Poszłam nakarmic koty myślałam że świeżo cięta na mnie obraza a ona z daleka domnie z kitką do góry i tak gadała .Zwierzaki sa niesamowite tez nie miejsce tam dla niej ale co zrobić , gdzie zabrać ja zawalona na maksa już nie dam rady nawet połowe ..Za dużo mi choruja ech....moze nie będzie u niej tak źle ale zima jest okropna a tam nawet nie ma gdzie budki wstawić ...
A ta co ją wypuściłaś po sterylce była dzika?
Tak dziś ją wypuściłam jest dzika tylko tyle że jak widzi że idę to do mnie podchodzi bo wie że jedzenie ,głasnąć się nie da.Ale tak jak mnie przywitała wieczorem dziś to jeszcze nie było , nie moze sie za bardzo oswoić bo co zrobię
lidka02 pisze:Myśle Iwoo że kotka zdrowa , ciachnięta poradzi sobie dostanie jeść nie bedzie się meczyć porodami .Lepiej chyba sobie miejsce zostawic dla chorych które na dworze nie maja szans , a w domu zobaczą co to życie na prawde i że można inaczej .Wiesz co chce napisać nie będe stukac
agula76 pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jestescie wyjatkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!obie:):):)
iwoo1 pisze:agula76 pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jestescie wyjatkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!obie:):):)
Nic podobnego, jesteśmy po prostu ludźmi kochającymi zwierzaki.
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:agula76 pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nic podobnego, jesteśmy po prostu ludźmi kochającymi zwierzaki.
Tak dla nas zwierze to świętość
A ty Iwoo jesteś też aniołkiem nie moge wstawić i to grzeczniejszym ode mnie .Bo mi ostatnio nerwy puszczaja a to nie dobrze ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości