Caragh pisze:Oliweczko słodka, a raporcik jakiś będzie?
Ciociu Kochana, jasne, że będzie

Oliwka relacjonująca
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Oliweczko słodka, a raporcik jakiś będzie?
Kociara82 pisze:czesc skarbenki, buziaczki przesylam :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
ula-misia pisze:Witajcie![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:witajcie
vega013 pisze:MaryLux pisze:Oliwcia u nas była, a własny wątek zaniedbała
Inka
Ineczko, bo kocham Twoje wierszyczki. Kiedy przeczytałam, że już jest nowy, od razu pobiegłam do Ciebie.
Oliwka zdyszana
vega013 pisze:Karolek(ona) pisze:witajcie
Witaj Ciociu Karolku z koteczkamiWyobrażam sobie, że Garfi i Toffi wylegują się i nic Im się nie chce - zupełnie jak nam.
Oliwka rozleniwiona
Chciałam napisać, że my leniuchujemy, ale Duża powiedziała, że jakiś bot może dać mi ostrzeżenie za brzydkie słowo. Nie wiem, od kiedy takie słowo jest brzydkie. Przecież my koteczki lubimy poleniuchować, a potem jesteśmy tak zmęczone, że musimy sobie pospać.
vega013 pisze:ula-misia pisze:Witajcie![]()
![]()
Witaj Kochana Ciociu z MiłeczkąWam też upały dokuczają? Nasza Duża postawiła wentylator, który na nas wieje i jest przyjemniej. Gabi uwielbia, jak wietrzyk dmucha w Jej futerko.
Oliwka zatroskana
Kociara82 pisze:vega013 pisze:ula-misia pisze:Witajcie![]()
![]()
Witaj Kochana Ciociu z MiłeczkąWam też upały dokuczają? Nasza Duża postawiła wentylator, który na nas wieje i jest przyjemniej. Gabi uwielbia, jak wietrzyk dmucha w Jej futerko.
Oliwka zatroskana
![]()
![]()
a to juz wiem, dlaczego ona ma takie puszyste futerko, jakby "nadmuchane"
![]()
![]()
ula-misia pisze:U nas dzisiaj nawet chłodno, chmurzy się od rana i trochę pokapał deszczyk. Temperatura 18-20 stopni, lato się kończy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 89 gości