**ŚWIAT WEDŁUG KOTA-dzień w dzień to samo :(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 14:24 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

Caragh pisze:Oliweczko słodka, a raporcik jakiś będzie? :D

Ciociu Kochana, jasne, że będzie :lol:

Oliwka relacjonująca

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sie 23, 2012 14:25 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

Myszolandia pisze:Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mysiu, Ty śliczny skarbusiu, ja też ledwo zipię z powodu upałów.

Pancuś padnięty

vega013

Post » Czw sie 23, 2012 14:26 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

Kociara82 pisze:czesc skarbenki, buziaczki przesylam :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Witaj Kochana Ciociu :1luvu:

Oliwka witająca

vega013

Post » Czw sie 23, 2012 14:29 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

ula-misia pisze:Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witaj Kochana Ciociu z Miłeczką :1luvu: Wam też upały dokuczają? Nasza Duża postawiła wentylator, który na nas wieje i jest przyjemniej. Gabi uwielbia, jak wietrzyk dmucha w Jej futerko.

Oliwka zatroskana

vega013

Post » Czw sie 23, 2012 14:31 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

Karolek(ona) pisze:witajcie :D

Witaj Ciociu Karolku z koteczkami :1luvu: Wyobrażam sobie, że Garfi i Toffi wylegują się i nic Im się nie chce - zupełnie jak nam.

Oliwka rozleniwiona

Chciałam napisać, że my leniuchujemy, ale Duża powiedziała, że jakiś bot może dać mi ostrzeżenie za brzydkie słowo. Nie wiem, od kiedy takie słowo jest brzydkie. Przecież my koteczki lubimy poleniuchować, a potem jesteśmy tak zmęczone, że musimy sobie pospać.

vega013

Post » Czw sie 23, 2012 18:20 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

vega013 pisze:
MaryLux pisze:Oliwcia u nas była, a własny wątek zaniedbała :placz:
Inka

Ineczko, bo kocham Twoje wierszyczki. Kiedy przeczytałam, że już jest nowy, od razu pobiegłam do Ciebie.

Oliwka zdyszana

Ojejku, Oliwuniu, wzruszyłam się wręcz saniemowocie
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 23, 2012 18:22 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

vega013 pisze:
Karolek(ona) pisze:witajcie :D

Witaj Ciociu Karolku z koteczkami :1luvu: Wyobrażam sobie, że Garfi i Toffi wylegują się i nic Im się nie chce - zupełnie jak nam.

Oliwka rozleniwiona

Chciałam napisać, że my leniuchujemy, ale Duża powiedziała, że jakiś bot może dać mi ostrzeżenie za brzydkie słowo. Nie wiem, od kiedy takie słowo jest brzydkie. Przecież my koteczki lubimy poleniuchować, a potem jesteśmy tak zmęczone, że musimy sobie pospać.

Oliwuniu, moja Duża podpowiada, że starczy napisać, że my leniuchłopaczkujemy i będzie wszystko ok
Inka podpowiadająca

MaryLux

Post » Czw sie 23, 2012 22:00 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

Oliwciu, sluszna sprawa z tym leniuchowaniem :ok: :ok: popieram :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 23, 2012 22:01 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

vega013 pisze:

Witaj Kochana Ciociu z Miłeczką :1luvu: Wam też upały dokuczają? Nasza Duża postawiła wentylator, który na nas wieje i jest przyjemniej. Gabi uwielbia, jak wietrzyk dmucha w Jej futerko.

Oliwka zatroskana

:ryk: :ryk: :ryk: a to juz wiem, dlaczego ona ma takie puszyste futerko, jakby "nadmuchane" :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pt sie 24, 2012 10:15 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

Oliwciu, wstawaj, czas na zabawę!
Inka

MaryLux

Post » Pt sie 24, 2012 10:19 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

czesc slonka, juz mozna glosowac w kot`nkursie :ok:

Kociara82

Post » Pt sie 24, 2012 16:47 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

Kociara82 pisze:
vega013 pisze:

Oliwka zatroskana

:ryk: :ryk: :ryk: a to juz wiem, dlaczego ona ma takie puszyste futerko, jakby "nadmuchane" :ryk: :ryk: :ryk:

U nas dzisiaj nawet chłodno, chmurzy się od rana i trochę pokapał deszczyk. Temperatura 18-20 stopni, lato się kończy :placz:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt sie 24, 2012 16:50 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

ula-misia pisze:U nas dzisiaj nawet chłodno, chmurzy się od rana i trochę pokapał deszczyk. Temperatura 18-20 stopni, lato się kończy :placz:

Zazdraszczam ja i moje psy, które leżą całymi dniami jak szmatki :roll: Ja zresztą też :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob sie 25, 2012 16:43 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

O rany, ale się u nas działo... Duża trzymała Filunia na rękach. Znaczy - podtrzymywała mu tyłokocie, a przednimi łapkami Filunio opierał się na ramieniu. Przytulał pysio do policzka Dużej i mruczał, że jest wspaniale. Nagle na dole coś spadło, bo tam Julka i Pancuś się ganiali, a Julka nie potrafi się bawić, żeby czegoś nie zrzucić. Wtedy Filuś potraktował Dużą jak trampolinę. Odbił się od jej łapki i plecków i zeskoczył. A jeszcze nie mieliśmy w tym miesiącu obcinanych pazurków... Dużej krwawiła łapka, bluzkę na plecach miała rozerwaną i zakrwawioną. I co zrobiła Duża? Zdezynfekowała rany i poszła wygłaskać Filusia, no bo co kotek winien, że się przestraszył? Ja bym nie dała się tak podrapać Filusiowi. Jakby tylko spróbował, to ja też mam pazurki, a pomogłabym sobie ząbkami.

Odnieśliśmy sukces pedagogiczny. Zaczęliśmy załatwiać się w przedpokoju i czekaliśmy, kiedy te nasze głąby (znaczy Duzi) zrozumieją, że przedpokój jest jedynym pomieszczeniem, w którym nie ma kuwety. Mamy w domku pięć kuwet, ale chcemy mieć szóstą. W końcu od przybytku głowa nie boli, nie? Duzi z trudem załapali i mamy naszą wywalczoną kuwetę w przedpokoju! Ale trochę trwało, zanim zrozumieli, o co nam chodzi. My kotki musimy mieć dużo cierpliwości do naszych Dużych; naprawdę dużo, bo oni czasem mają problemy ze zrozumieniem najprostszych spraw.

Oliwka relacjonująca

vega013

Post » Sob sie 25, 2012 18:35 Re: ***ŚWIAT WEDŁUG KOTA- LILI została czerwcową Miss Miau

oj, lobuz kochany z tego Filunia :) ale to wina Duzych, ze wam jeszcze pazurkow nie obcieli

Kociara82

[poprzednia][następna]