ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 21, 2011 14:28 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

nie ma slodszego widoku na swiecie niz spiace koty, zlwaszcza, kiedy przy tym czule sie obejmuja :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 21, 2011 16:11 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Jeszcze trochę i będę mieć takie widoki codziennie :D

A co do telewizora.. to nie korzystam :P Dziadziuś mnie ostatnio odwiedził i kupił mi olbrzyma - całe tłuste... 7 cali :D Aczkolwiek On tylko ogląda :) Teraz jak przyjedzie następnym razem zamontuje mi antenę i... znów telewizorek Olbrzym poczeka sobie na kolejną wizytę Dziadziusia :)

Co do fot... pewnie macie rację :) Czasem można się zapatrzeć na widoczki i zapomina się, że ma się aparacik w łapce :)

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Pon lis 21, 2011 16:54 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

....Witam popołudniem i z ogromną przyjemnością dla przyszłego domku podrzucam parę fotek o Ptysiu :1luvu: i jego ukochanej Balbince :1luvu: .... a może juz mają inne imiona?

.... tiaaa Ptysiu zrobił sobie mały wyskok na balkonik

Obrazek

a to perełeczka :1luvu:

ObrazekObrazek

ObrazekMałgosiu - Ptyś nawet z moim ukochanym pieskiem się integruje :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon lis 21, 2011 17:08 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

.... no i Ptysie zaczynają prasowanie ....

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

.... .... sie zmęczyła pięknotka
Obrazek
Obrazek

animalon

Post » Pon lis 21, 2011 17:08 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

pędzę do kociaków :1luvu: ...
Obrazek

animalon

Post » Pon lis 21, 2011 17:09 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Śliczne Misiaki :D

Nie, na razie nie myślałam o zmianie imion... Prawdę mówiąc zastanawiam się czy to robić :-) Są na tyle nietypowe, że ciężko będzie znaleźć coś lepszego.. Ale jak zobaczę kicie na żywo, spojrzę w oczka, może pomysł na nowe imiona sam przyjdzie, a może zostaną do końca Ptysiem i Balbinką :)

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Pon lis 21, 2011 17:33 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

matko, jakie cudne foty, normalnie sama slooooooodyyyyyyyyczzzzzzzz :1luvu:
jakby nie to, ze za daleko mieszkacie, ciasteczna najslodsze, to juz bym wpadla was schrupppaaccc :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lis 21, 2011 19:29 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Oj ja też zrobiłabym to zamiziałabym i schrupała :ryk: Mnie najbardziej podoba się to zdjątko z pieskiem,Ptysiu jaki ty jesteś odważny :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon lis 21, 2011 19:34 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

oj, bedzie miala nowa Duza wspanialego, niezawodnego kociego ochroniarza :1luvu: :piwa:

Kociara82

Post » Pon lis 21, 2011 20:06 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

... witam wieczorkiem :1luvu: ja oczywiście zapraszam na ciasteczko i to z kawką -nocleg zapewniam ..... a Ptysie rozrywkę i repertuar kabaretowy :ryk:
Malgosia Wroc pisze:Śliczne Misiaki :D

Nie, na razie nie myślałam o zmianie imion... Prawdę mówiąc zastanawiam się czy to robić :-) Są na tyle nietypowe, że ciężko będzie znaleźć coś lepszego.. Ale jak zobaczę kicie na żywo, spojrzę w oczka, może pomysł na nowe imiona sam przyjdzie, a może zostaną do końca Ptysiem i Balbinką :)

..... w sumie one są jak Bolek i Lolek, Jacek i Agatka , itp, itd. Ptysiu fajnie się wymawia , a jak już powiesz Ptyś to zaraz ciśnie się na usta Balbinka :1luvu: ale sama ocenisz jak je będziesz miała już u siebie ... zobaczysz ich rozkoszne harce :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pon lis 21, 2011 20:12 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Tak , a poza tym dzisiaj zabrałam Ptysie do Weta - zostały zaszczepione na podstawowe 3 wirusy , a za 3 dni wyganiamy po raz drugi robaczki .... i też już swoje książeczki mają założone:ok: ale nie wpisywałam ich imion - te przyjemność zostawię Malgosi Wroc.
Obrazek

animalon

Post » Pon lis 21, 2011 20:19 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Malgosia Wroc pisze:NO ok :-)

Po świętach maluchy zamieszkają ze mną we Wrocławiu - OBA :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: dopiero doczytałam- ale super wieści-ciasteczka razem do domeczku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon lis 21, 2011 20:25 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

.... rewelacja , prawda? ja myślałam , że śnię .....
Obrazek

animalon

Post » Pon lis 21, 2011 20:29 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc :1luvu: Balbinka wspięła się do mnie na kolanka i zasnęła mi na ręce . I co ty na to? One garną się do Ludzia jak nic a ja biegać idę i z pieskiem "poszaleć " a mi żal ją zdejmować ....
Obrazek

animalon

Post » Pon lis 21, 2011 20:40 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

nie moze ktos inny isc z psem? ja bym nie potrafila odmowic kotu :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]