Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:TygRychu Kochany, też muszę jeść specjalistyczne jedzenie. Calm. No i wszystkie jemy ten calm, Frania, żeby się nie denerwowała i nie ganiała nas, Pralcia, żeby nie wylizywała brzuszka i ja, żebym się nie drapała, a Florka dlatego, że my to i ona. Florce spokoju nigdy za dużo. A ta Szpilka mała Ci nie zje?
Fasolka
MaryLux pisze:TygRyniu, nam po Psocisiu został UroPet (1 pełna tuba i trochę w drugiej), czy Ci się przyda? Jeśli tak, to podaj adres na PW, w poniedziałek wyślemy.
MalgWroclaw pisze:TygRyś, ta okropna duża szykuje się do oglądania filmu o jakimś Marleju. Psie znaczy![]()
Fasolka
urwiniu pisze:MalgWroclaw pisze:TygRychu Kochany, też muszę jeść specjalistyczne jedzenie. Calm. No i wszystkie jemy ten calm, Frania, żeby się nie denerwowała i nie ganiała nas, Pralcia, żeby nie wylizywała brzuszka i ja, żebym się nie drapała, a Florka dlatego, że my to i ona. Florce spokoju nigdy za dużo. A ta Szpilka mała Ci nie zje?
Fasolka
No nie zje mi ta mała małpa bo ja dostaje wydzielone porcje i zjadam sam na razMaryLux pisze:TygRyniu, nam po Psocisiu został UroPet (1 pełna tuba i trochę w drugiej), czy Ci się przyda? Jeśli tak, to podaj adres na PW, w poniedziałek wyślemy.
Duża zapyta weta w pn bo tym nie mówili nic, ja na razie antybiotyki i przeciwzapalne dostaję,no.
urwiniu pisze:Fasolko!
Tylko się nie obraź. Ja nie chciałem jakoś samo tak wyszło, a ja i tak koffam tylko Ciebie!!!
No bo ja sobie spałem spokojnie...
...a ta mała przylazła i zaczęła się drzeć, że główki nie daje rady sobie umyć, no to pomogłem,no
Uczynny kot kurna jestem,no
no i się zamknęła w końcu
TygRych
MalgWroclaw pisze:No coś Ty, TygRysiu, nigdy, nigdy, nigdy nie obraziłabym się na Ciebie. Wiem, że jesteś opiekuńczy i rycerski. Też chciałabym podstawić Ci mój łepek![]()
A tak to co, tylko duża mnie smaruje i smaruje![]()
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości