Super, że Mru taki oswojony i fajny, może będzie podobny do swego imiennika Mru?

Sabcia optymistka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Wszędzie w łazienkach jakieś małe siedzą ,jakaś plaga czy co?Mam dość tych nowych bo najpierw je obserwuje ,później się nimi opiekuje i w końcu gdzieś je duża oddaje a ja już je polubiłem.
Niuniek Rozczarowany
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Ogryzeczku, to ja mam pomysłek fajoski straszecznie: wyznaczymy Ci urodziny na 23 września, żebyśmy byli prawie że bliźniakami, dobrze? Kulka też ma takie wyznaczone urodziny, bo było wiadomo, w którym roku się urodziła, ale jedni mówili, że w sierpniu, a inni, że najpóźniej w kwietniu. No to Duża wyznaczyła jej urodziny na 18 czerwca...
Inka
Ineczko, nie wiem co Duża na to, bo Ona mnie znalazła w listopadzie, więc w sumie powinienem mieć w listopadzie urodziny. Pestka ma urodziny w sierpniu (tak jak Duża - straszny lizus), bo się w sierpniu znalazla. Duża bardziej niz miesiącem, martwi sie, że nie wie ile lat kończę
![]()
Fasolko, ta Wasza sąsiadka jest.... straszna![]()
![]()
Chciałem coś innego napisać, ale dżentelkotom nie przystoi przeklinać.
Co do burego to jestem ostrożny - jedno bure już siedzi u mnie w łazience. Jest mniejsze niż Twoje, ale szaleje jak tornado....![]()
Ogryzek pragnący słońca i ciepła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 42 gości