Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Na srodku mojej poduszki!zabers pisze:A jak ma wybierać? Niecelnie? Przecież jest Cesarzową.
Birfanka pisze:Witaj zabers!
Na srodku mojej poduszki!zabers pisze:A jak ma wybierać? Niecelnie? Przecież jest Cesarzową.
A ma swoja w szafie
Juz bym jej tej poduszki nie zalowala, ale ona ja zaklaczaMonostra pisze:![]()
Teraz Ty będziesz mieć minę cierpiętnicy.Sprawiedliwość musi być!
Stary koci numer. Jak futrzanej łajzie dołożysz osobą poduszkę na łozku o szer. 1,60 albo więcej, na 100% zastaniesz go rozciągnietego na długosc na wszystkich poduszkach
Birfanka pisze:Juz bym jej tej poduszki nie zalowala, ale ona ja zaklacza
Poranne wydlubywanie spomiedzy rzes cieniutkich, ponaddecymetrowych puchowych wlosow dostarcza wrazen bezcennych
O klakach na calej twarzy i w ustach juz nawet nie wspominam, bo to standard i pikus
Birfanka pisze:Zabersie, ciesze sie! Milo Cie tutaj widziec
Birfanka pisze:Zabersie, ciesze sie! Milo Cie tutaj widziecJuz bym jej tej poduszki nie zalowala, ale ona ja zaklaczaMonostra pisze:![]()
Teraz Ty będziesz mieć minę cierpiętnicy.Sprawiedliwość musi być!
Stary koci numer. Jak futrzanej łajzie dołożysz osobą poduszkę na łozku o szer. 1,60 albo więcej, na 100% zastaniesz go rozciągnietego na długosc na wszystkich poduszkach
Poranne wydlubywanie spomiedzy rzes cieniutkich, ponaddecymetrowych puchowych wlosow dostarcza wrazen bezcennych
O klakach na calej twarzy i w ustach juz nawet nie wspominam, bo to standard i pikus
Birfanka pisze: Juz bym jej tej poduszki nie zalowala, ale ona ja zaklacza
Moje rude delikatnie sie ze mna obchodzi -moge oddychac podczas spania;)Monostra pisze:Birfanka pisze: Juz bym jej tej poduszki nie zalowala, ale ona ja zaklacza
He, he, to i tak działanie posrednie. Rude u mnie robi tak: ocieranie nos o nos (mocno, prawie moj lamie), więc przekręcam drania grzbietem do siebie, tak zebym lebek miała pod brodą. Na chwilę. Rude się obraca do mnie, dokładnie zatykajac twarz kudlami z brzucha. Tak według niego mozemy spać do rana
Birfanka pisze:Czuje sie pocieszona, ze nie jestem samotna w cierpieniu, ale klaki perskie sa specjalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości