Lussi prawie biała na super DOM u ewelina :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2011 23:43 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
Liwia_ pisze:
Pokazałam dziś Lussi pewnej pani, może się zakocha...

Super :ok: , ona tak bardzo pragnie mieć swój domek tylko dla siebie .....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mnostwo kciukow, bo to fajna kotusia jest :ok: jako tako nie ma niesnasek miedzy nia a innymi zwierzakami u Justy, jedynie Maniek jej dokucza, ale nie dziwie sie, bo to 2 koty o ogromnie silnych, niezaleznych charakterach.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 29, 2011 11:15 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

Kociara82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Liwia_ pisze:
Pokazałam dziś Lussi pewnej pani, może się zakocha...

Super :ok: , ona tak bardzo pragnie mieć swój domek tylko dla siebie .....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mnostwo kciukow, bo to fajna kotusia jest :ok: jako tako nie ma niesnasek miedzy nia a innymi zwierzakami u Justy, jedynie Maniek jej dokucza, ale nie dziwie sie, bo to 2 koty o ogromnie silnych, niezaleznych charakterach.

Lussi nie je , nie pije , kaszle i czuje sie bardzo źle :cry: :cry: :cry:
Maniek ją wykończył ciągłymi atakami :evil: :evil: :evil: , Lussi chyba sie poddaje :cry: :cry: :cry: Jutro juz o 9 rano bede z nią u weta ...
Jak był Feliway w kontakcie było o wiele mniej ataków ze strony Mańka :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 29, 2011 13:34 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

cholera, Lusii, nie poddawaj sie, kochanie! :evil: Daj Mankowi z lapenii jesli uznasz, ze zasluzyl! Ale sie nie poddawaj, kochanie! :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Nie maja 29, 2011 13:57 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

Lussi zaczekaj, jutro ślę ci feliway! Jak da rady to expresem!
Kurde czemu ja tak późno weszłam na ten wątek...
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Nie maja 29, 2011 16:25 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za slicznotke

Kociara82

Post » Pon maja 30, 2011 11:01 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

Wieści z wizyty u weta :

Lussi ma bardzo silne zapalenie górnych dróg oddechowych :( i codziennie musze z nia do weta jeździć na zastrzyki :roll: Gorączki nie pozwoliła sobie zbadać mimo iż jest bardzo osłabiona .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 31, 2011 17:02 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

Pani się nie odezwała, niestety :(
Bardzo mi przykro, że Lussi tak się pochorowała... Trzymam mocno kciuki :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto maja 31, 2011 17:08 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

Liwia_ pisze:Pani się nie odezwała, niestety :(
Bardzo mi przykro, że Lussi tak się pochorowała... Trzymam mocno kciuki :(

Często tak sie zdaża :roll:
A Lussi zaczyna jeść , oczywiście w miejscu gdzie karmie RC urinary i to jej pasuje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 01, 2011 19:37 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

Wieści po wizycie u weta:

Lussi czuje sie już lepiej :lol: , ale nadal jest na antybiotyku , je i to mnie bardzo cieszy ale je tylko RC Urinary bo nic innego nie chce :roll:

I dotarł tez feliway spray od julka75 :1luvu: a tez odebrałam od weta ten do kontaktu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 01, 2011 20:36 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU , potrzebny FELIWAY - TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Wieści po wizycie u weta:

Lussi czuje sie już lepiej :lol: , ale nadal jest na antybiotyku , je i to mnie bardzo cieszy ale je tylko RC Urinary bo nic innego nie chce :roll:

I dotarł tez feliway spray od julka75 :1luvu: a tez odebrałam od weta ten do kontaktu ...

Cieszę się, że Lussi dochodzi do siebie. :ok: Niech jej ten spray służy jak najdłużej!

julka75

Post » Śro cze 01, 2011 23:30 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU,zdrowieje,mamy FELIWAY -TYCHY

dzis juz sily nie mam, zajme sie tym jutro, ale moge powiedziec, ze jak dobrze pojdzie, to Lusinki ogloszenie adopcyjne znajdzie sie na lamach miesiecznika Kocie Sprawy :) :1luvu: Dzieki uprzejmosci zaprzyjaznionego stowarzyszenia :1luvu:
Oby to pomoglo kotuni znalezc domek :ok:
ona bardzo jest spragniona ludzkiego towarzystwa :)

Kociara82

Post » Czw cze 02, 2011 18:54 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU,zdrowieje,mamy FELIWAY -TYCHY

:kotek: Lussi, podrzucę cię troszeczkę... żeby w końcu domek cię zauważył

julka75

Post » Czw cze 02, 2011 22:51 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU,zdrowieje,mamy FELIWAY -TYCHY

hopsniemy :ok:

Kociara82

Post » Pt cze 03, 2011 11:54 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU,zdrowieje,mamy FELIWAY -TYCHY

Wiesci od weta :

Lusi czuje sie znacznie lepiej ale jeszcze w poniedziałek z nia pojade do weta .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 03, 2011 11:54 Re: Lussi prawie biała SZUKA DOMU,zdrowieje,mamy FELIWAY -TYCHY

Kociara82 pisze:dzis juz sily nie mam, zajme sie tym jutro, ale moge powiedziec, ze jak dobrze pojdzie, to Lusinki ogloszenie adopcyjne znajdzie sie na lamach miesiecznika Kocie Sprawy :) :1luvu: Dzieki uprzejmosci zaprzyjaznionego stowarzyszenia :1luvu:
Oby to pomoglo kotuni znalezc domek :ok:
ona bardzo jest spragniona ludzkiego towarzystwa :)

Bardzo dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]