Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 19:51 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Dokładnie , wszystkiego najlepszego Wielbłądziu tak dla Ciebie jak i Drańskiej ekipy :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt gru 31, 2010 19:55 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Udanego wieczoru życzymy! :piwa: :balony: :partygirl:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 31, 2010 20:03 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wielbłądziu, Tobie i Draniom wszystkiego co najlepsze w Nowym roku :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt gru 31, 2010 20:34 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wszystkiego, co dobre :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt gru 31, 2010 21:53 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Dziękuję serdecznie Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dla Was też wszystkiego, wszystkiego najpomyślniejszego i najwspanialszego !!!

Niestety, nie pojechałam na żaden koncert.
Nie umiem przed nią uciec. A ona potrafi w jednej chwili obedrzeć cię ze wszystkiego, zabrać wszystko.
Zaczyna się jakimś rozczarowaniem, smutkiem, bezradnością, płączem... A kończy się na schowaniu się razem z głową pod kocem i na drgawkach, które długo nie pozwalają nawet zasnąć :(
Położyłam się w nocy chyba koło drugiej, trwałam w letargu do dzisiaj do prawie 20.00.

Dziękuję za wszystkie sms-y i telefony, przepraszam, że znowu nie byłam w stanie rozmawiać :(

Boję się, że będzie już tylko coraz gorzej. Boję się, bo aż za dobrze już ją znam. Boję się, bo czuję, że to jest kolejna zapaść.
Obawiam się, że ten nasz wątek, który od jakiegoś czasu znowu był - tak jak powinien być - kroniką życia codziennego moich ukochanych wylenialców, ponownie stanie się nudnym, smętnym dziennikiem mojej choroby.
Ale najbardziej boję się rzecz jasna tego, że znowu będzie gorzej niż źle. Na tyle gorzej, że nie będę w stanie się nimi opiekować :( Co wtedy...???
Już teraz brakuje mi siły i kasy, żeby zanieść na pobranie krwi przynajmniej chociaż tę piątkę Drani, którą bezwzględnie powinnam. K**wa, nie umiem być odpowiedzialna nawet za swoje własne koty :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt gru 31, 2010 22:19 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wielbłądziu, przecież masz dla kogo żyć! Za uśmiech w Nowym Roku!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek + Obrazek

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Pt gru 31, 2010 22:20 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądziu za Nowy ,lepszy :ok:
i za chęć do życia dla ciebie ,dla mnie ,dla nas :ok:

:piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt gru 31, 2010 22:21 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Czarnych mam tylko osiem. Poza nimi: burasa i krowę :wink:
A Wielbłądziczka znacznie urodziwsza nawet niż ja :mrgreen:

Dziękuję, że jesteście.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt gru 31, 2010 22:32 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

A ja tu Ciebie wypatruje w tv! :evil:
Ciesz się, że mam do Ciebie tak daleko, bo... :twisted: :wink:

Kasiu, będzie dobrze :ok: :ok: :ok: Nie daj się, proszę :ok: :ok: :ok:

Moja mama dzisiaj dowiedziała się, że od jutra ma dużo wolnego, bo nie przedłużą Jej umowy... Rewelacja po prostu.... Dobrze, że chociaż tata pracuje...

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt gru 31, 2010 22:33 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt gru 31, 2010 22:37 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Alyaa pisze:Moja mama dzisiaj dowiedziała się, że od jutra ma dużo wolnego, bo nie przedłużą Jej umowy... Rewelacja po prostu.... Dobrze, że chociaż tata pracuje...

A to tak w ogóle można z dnia na dzień 8O ? Myślałam, że jest obowiązek poinformowania pracownika o takim fakcie przynajmniej na dwa tygodnie przed :roll: :(

Wielbłądzio

Post » Pt gru 31, 2010 22:43 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:
Alyaa pisze:Moja mama dzisiaj dowiedziała się, że od jutra ma dużo wolnego, bo nie przedłużą Jej umowy... Rewelacja po prostu.... Dobrze, że chociaż tata pracuje...

A to tak w ogóle można z dnia na dzień 8O ? Myślałam, że jest obowiązek poinformowania pracownika o takim fakcie przynajmniej na dwa tygodnie przed :roll: :(

Nie mam pojęcia. Wygląda na to, że można... :(

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt gru 31, 2010 23:09 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wielbłądzio pisze:Czarnych mam tylko osiem. Poza nimi: burasa i krowę :wink:
A Wielbłądziczka znacznie urodziwsza nawet niż ja :mrgreen:

Dziękuję, że jesteście.

A teraz lepiej? :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek + Obrazek

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Pt gru 31, 2010 23:12 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Tak :D
Chociaż zamiast kotka bawiącego się piłeczką odpowiedniejszy byłby kotek olewający ścianę :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt gru 31, 2010 23:16 Re: Jedyne takie Dranie. Dobrego Nowego Roku Kochani.

Wszystkim istotom wszystkiego
najlepszego w 2011 roku!

Mru

PS Ja dzis rezyduje pod wanna.
Bo tak :evil:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]