Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:WitamDziękuję za uspokajajace komentarze. Już mi lepiej, spokojniejsza jestem
Hans na razie wiecej nie zwymiotował. Za to Erwin rano mnie okichał. Prosto w twarz
Już łyknął pastę blokującą replikację wirusów. W kalendarzu zaznaczyłam kiedy zaczął co by Juniorów nie pomylić.
Ja dzisiaj milczę, bo w pracy netu nie byłoA do tego badania prokuratorskie- to już pełen cyrk. Nie znoszę tego jednego dnia w miesiącu. Po prostu nie znoszę
sunshine pisze:Prokurator wyznacza delikwentom termin badania psychiatrycznego. Do poradni na jeden termin, jedną godzinę potrafią umówić kilkanaście osób. Potem takie różne podejrzane typy siedzą pół dnia w poradni, mają pretensje, że wszyscy są ne jedną godzine, a przecież mają obowiązki,, pracę. I tego wszystkiego muszę wysłuchiwać. A przecież nie ja im ustawiałam termin. Dwóch biegłych sądowych psychiatrów bada delikwenta pod kątem np poczytalności w momencie popełnienia przestępstwa.
sunshine pisze:Hans wcina pastę, która ma zahamować reprodukcję wirusów (pewnie używam nieodpowiednich słów, ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości