Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 8.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 14:13 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

I tego sie będziemy trzymać :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 15, 2010 14:47 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

JoasiaS pisze:
Obrazek

Jakbyś już nie mogła, to chętnie ci pomogę:
Obrazek

Jak powiedział, tak zrobił ;-) :
Obrazek

Przez żołądek do serca :wink: :lol:

Za przyszłe dobre układy całej ekipy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro wrz 15, 2010 19:26 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Nie jestem na biezaco :oops:

Interesuje mnie, czy Frodo ma wajgele.

I ten plik o ptactwie w miastach.

Scie sa wspaniali...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro wrz 15, 2010 19:39 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

JoasiaS pisze:Obrazek

boszzz jaką On ma linie piękną :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
musi być Twój i za to trzymam :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw wrz 16, 2010 13:10 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Joasiu, nie przejmuj sie! Jakos to bedzie, Toska z Fryckiem zaczynaja sie docierac, a reszta tez sie uspokoi i kazdy znajdzie swoje miejsce. Juz mowilam, ze u mnie po dwoch latach nadal dochodzi do lapoczynow, na szczescie krew sie nie leje. Ale co mam zrobic? Ktorego z nich sie pozbyc? :roll:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw wrz 16, 2010 13:13 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Dorota pisze:Nie jestem na biezaco :oops:

Nie szkodzi, nic specjalnego się nie dzieje :lol:
Dorota pisze:Interesuje mnie, czy Frodo ma wajgele.

Owszem ma, ale adoruje ja tylko w okresie wiosennym, kiedy ta obsypana jest kwieciem.
Jesienią Frodo woli siedzieć w polu i całymi kwadransami gapić się w ściernisko :wink: .
A nuż jakaś mysz wpadnie mu w łapy 8)
Obrazek
Dorota pisze:I ten plik o ptactwie w miastach.

Michał pisze wieczorami, ja wklepuję następnego dnia. Jak tylko ukończy dzieło, dostaniesz plik :D
Album o Włoszczowie rozszedł się jak świeże bułeczki. Trzeba będzie chyba zrobić dodruk, bo nadal jest zainteresowanie :ok:
Dorota pisze:Scie sa wspaniali...

Iiii tam...
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw wrz 16, 2010 13:16 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Chat pisze:Joasiu, nie przejmuj sie! Jakos to bedzie, Toska z Fryckiem zaczynaja sie docierac, a reszta tez sie uspokoi i kazdy znajdzie swoje miejsce. Juz mowilam, ze u mnie po dwoch latach nadal dochodzi do lapoczynow, na szczescie krew sie nie leje. Ale co mam zrobic? Ktorego z nich sie pozbyc? :roll:

No właśnie, Chatku. Ja wiem, że najrozsądniej byłoby zostać przy swojej trójce, a Tośce i Frycowi znaleźć dobre domy. I to jest przecież do zrobienia, ale jakoś trudno sobie wyobrazić, że nagle ich nie ma... :? . No zobaczymy jak to będzie... :roll:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw wrz 16, 2010 13:22 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

alus1 pisze:boszzz jaką On ma linie piękną :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak nadal będzie tak żebrał o żarcie, jak to zrobi teraz, to nic z tej pięknej linii nie zostanie, bo zrobi się całkiem obły :roll:
Już mu się dupsko nieźle zaokrągliło:
Obrazek

:wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw wrz 16, 2010 13:25 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

ale nadal ma skrzydełka i to się liczy, się chłopak na zimę w Dąbrowach szykuje wiec nie ma co się dziwić 8)

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw wrz 16, 2010 17:27 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Ach ten Frodo :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw wrz 16, 2010 17:35 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

A cudny jest :1luvu: - nawet tyłem :mrgreen:

A ja dopiero jednym tchem Twoją książkę przeczytałam. Bo TŻ jak ją odebrał to tak położył, że nie mogłam znaleźc, a on oczywiści nie pamiętał gdzie :twisted: . Bo u nas remont nie skończony i dopiero jak odgruzowałam salon to się znalazła, bo wcześniej to tylko wiedziałam, że przyszła :roll:
No i teraz jestem następną, która siem spyta: A kiedy następna część będzie? :twisted:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt wrz 17, 2010 9:40 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

AgaPap pisze:A ja dopiero jednym tchem Twoją książkę przeczytałam. Bo TŻ jak ją odebrał to tak położył, że nie mogłam znaleźc, a on oczywiści nie pamiętał gdzie :twisted: . Bo u nas remont nie skończony i dopiero jak odgruzowałam salon to się znalazła, bo wcześniej to tylko wiedziałam, że przyszła :roll:
No i teraz jestem następną, która siem spyta: A kiedy następna część będzie? :twisted:

Bardzo mi miło, że się podobało :D .
Drugą część czytacie sobie na bieżąco w wątku, bo szkoda na nią papieru i farby drukarskiej :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt wrz 17, 2010 9:51 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

BLUŹNISZ KOBIETO :evil:

Na pewno te Ciotki, które pomogły Ci wówczas redakcyjnie nie odmówiły by i tym razem.
Można zrozumiec argumenty, że uważasz, ża jest za mało materiału albo cóś - chociaż to tez nie jest prawda - ale nikt kto czyta Wasze przygody nigdy nie powie, ze NIE SĄ WARTE KSIĄŻKI - RZEKŁAM :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt wrz 17, 2010 10:18 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

AYO pisze:BLUŹNISZ KOBIETO :evil:

Na pewno te Ciotki, które pomogły Ci wówczas redakcyjnie nie odmówiły by i tym razem.
Można zrozumiec argumenty, że uważasz, ża jest za mało materiału albo cóś - chociaż to tez nie jest prawda - ale nikt kto czyta Wasze przygody nigdy nie powie, ze NIE SĄ WARTE KSIĄŻKI - RZEKŁAM :evil:

No i dostałam ochrzan :lol:

AYO, przy pierwszej części miałam zwarty, fajny materiał, bo akurat tak spójnie się wątek ułożył. Selekcja materiału do książki poszła mi szybko, łatwo i przyjemnie :wink: . Teraz kompletnie nie mam pomysłu jakbym się miała za to zabrać :roll: . Myślę, że nie ma sensu wracać do historyjek, które zdarzyły się jeszcze za życia Sznycka. Zresztą sama nie chcę ich odgrzebywać, bo wiem, że skończy się to płaczem (niestety tak ciągle reaguję na wspomnienia z nim związane...).

Myślę, że druga część książki mogłaby opisywać nowy etap życia moich kotów, który zaczął się przeprowadzką na wieś. Jesteśmy tam na razie niespełna trzy miesiące, a więc za krótko, by było o czym pisać :) . Obiecuję, że jeżeli tylko uznam, że koty spisały się na medal i dostarczyły mi materiału do książki, która nie będzie niczym ustępowała pierwszej części, to pomyślę :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt wrz 17, 2010 10:22 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Mniut na moje dusze ponure lejesz :1luvu:

Tak to sobie właśnie po cichu wyobrażałam, że druga część SAGI mogłaby być wiejska :wink:
I zapewne nie tylko ja :wink:

Tylko nie pisz proszę więcej, że te historie nie są warte farby drukarskiej bo to nieprawda i dobrze o tym wiesz 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]