Moderator: Estraven
amyszka pisze: Niewinne ...chyba jak śpią![]()
![]()
![]()
Kciuki, pazurki,ogonek trzymamy mocno

amyszka pisze:Witamy ,witamy![]()
U nas jakoś nie wesoło ...
Rok temu o tej porze byliśmy sobie nad morzem ,mieliśmy jeszcze dwa koty i auteczko![]()
W tym roku nie ma autka (jeszcze),kotów już 3,w tym chory Karmel -tak że nawet jakby było auto to byśmy nie pojechali ,bo jemu to tylko ja mogę leki dawać![]()
Filip w sumie też ciągle dostaje Immunoglukan ,bo jak tylko odstawiam to zaczyna mu z nosa kapać![]()
Poza tym nawet jakby koty były zdrowe ,to Maja ma nóżkę chorą i w ogóle nieciekawie u niej ...
Smutne jest też to że u mojej mamy na podwórku ktoś zlikwidował wszystkie bezdomniaczki ,którymi opiekowała się moja sąsiadkaTa od Milki i mojego Gucia ...
http://boleslawiec.wfp.pl/news.php?id=51977#komentarze
I pomyśleć że tak mógł skończyć mój Gucio i cała jego rodzinka![]()
Przetrwały największe mrozy,miały opiekę ,były leczone i kastrowane .
I komuś bardzo przeszkadzały ...![]()
Nawet mamy kot ucierpiał ,ale udało mu się uratować oko,choć na pewno nie widzi na nie dobrze,wykaraskał się też z zatrucia ...

żeby nam się polepszyło...amyszka pisze:Witamy ,witamy![]()
U nas jakoś nie wesoło ...
Rok temu o tej porze byliśmy sobie nad morzem ,mieliśmy jeszcze dwa koty i auteczko![]()
W tym roku nie ma autka (jeszcze),kotów już 3,w tym chory Karmel -tak że nawet jakby było auto to byśmy nie pojechali ,bo jemu to tylko ja mogę leki dawać![]()
Filip w sumie też ciągle dostaje Immunoglukan ,bo jak tylko odstawiam to zaczyna mu z nosa kapać![]()
Poza tym nawet jakby koty były zdrowe ,to Maja ma nóżkę chorą i w ogóle nieciekawie u niej ...
Smutne jest też to że u mojej mamy na podwórku ktoś zlikwidował wszystkie bezdomniaczki ,którymi opiekowała się moja sąsiadkaTa od Milki i mojego Gucia ...
http://boleslawiec.wfp.pl/news.php?id=51977#komentarze
I pomyśleć że tak mógł skończyć mój Gucio i cała jego rodzinka![]()
Przetrwały największe mrozy,miały opiekę ,były leczone i kastrowane .
I komuś bardzo przeszkadzały ...![]()
Nawet mamy kot ucierpiał ,ale udało mu się uratować oko,choć na pewno nie widzi na nie dobrze,wykaraskał się też z zatrucia ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości