Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:rozwazam ,czy calego przescieradla nie posypac ....nie kus
annette88 pisze:Tosiulku, dopiero spojrzałam na twój banerek, doczytałam.. Tak mi przykroogromnie Cie przytulam
[*] Tosieńko śliczna, będę pamietać.. O Tobie, o Maciejku i Łatku cioci Kociamy, Mruczce cioci MaryLux..
Avian pisze:Dzień dobry Pysieńko i chłopaki
trawa11 pisze:Dobry wieczór![]()
jak leci
anulka111 pisze:co slychac Tosiula .....ja zagoniona, hccac nie chcac musialam wskoczyc na normalne wysokie obroty.....wlansie skonczylam pracowac na dzis i mam dosc
moś pisze:Bry, koty wyczuwaja chorobe i smierc, mialam podobne wnioski po smierci Jasia
tosiula pisze:trawa11 pisze:Dobry wieczór![]()
jak leci
Witaj. Właśnie godzinę pisałam posta, bo byłam zajęta Filem, Torilem i Pysienką. Podtykali sie do drapania
ciesze sie ,ze u kociastych ok.....czemu sie wyprowadzasz? jelsi wolno spytactosiula pisze:Wreszcie w domu. Koty nakarmione, wygłaskane leżakują sobieAle jeszcze chwile wcześniej były wielkie gonitwy Pysi i Racia
Ile w nich energii
Oj, chyba zaraz zaczną na nowo
Toril za to uważa, że źle go karmię i marudzi nad miską. Najgorsze, że mały(
)uczy się od niego i też nie chce jeść. I obaj łażą za mną i marudzą. Udaję, że nie slyszę
Pysi i Raciowi smakuje, czyli jest jadalne
Ale oni są tak zajęci bieganiną, ze pewnie nawet nie czują smaku
A jakie zapasy wczoraj odstawiali Toril i Raciu
Dwa wielkie koty obejmując się stawały na tylnych łapach by za chwilę rąbnąć na podłogę, przekulnąć się i od nowa
Okazuje się, ze najspokojniejszym kotkiem jest...Fili
Siedzi ciapciuś na sofie i się wszystkiemu przygląda. Ale doopki nie chce mu się ruszyć. Tylko by chciał głaskania, drapania pod bródką, czesania i głaskania brzusia
Przytulanka
![]()
Koty ogólnie odżyły. Nabrały energii, apetytu i chęci do życia. Nie zdawałam sobie nawet sprawy jak choroba Tosieńki wpływała na całe stado. Teraz mam rozbrykane, rozgadane kociaste. Pełne chęci i radości życia.
Wyprowadzam się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 29 gości