Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 18:35 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

uuuu.. czyżby to samo z czym walczymy u Kacpra.. :roll: współczuję..

szkoda, że już nie jesteśmy sąsiadkami :(
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Nie wrz 19, 2010 21:32 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon wrz 20, 2010 6:27 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

catawba pisze:uuuu.. czyżby to samo z czym walczymy u Kacpra.. :roll: współczuję..

Tak, właśnie czytałam u Ciebie, że Kacper jest już na etapie zakopywania siuśków w kuwetce :ok:

catawba pisze:szkoda, że już nie jesteśmy sąsiadkami :(

Ogrody wcale nie tak daleko są :wink: Choć tam miałaś po drodze, zdecydowanie :wink:

MarciaMuuu pisze::( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie dziękuję Marcia, żeby nie zapeszyć :)

Pulpek wieczorem ok, ale w nocy słyszałam go w kuwecie, niby zakopywał a jak poszłam sprawdzić - to niestety nic. Dzisiaj rano 2 razy był w kuwecie i wychodził bez urobku :( Miałam mu podać Nospę, ale nawet tego się nie udało zrobić.
Myślałam, że to przepłukanie i tabletki go przepchają i będzie ok, a tu nic. Dziś jedziemy jeszcze raz, nie wiem czy znowu nie będzie cewnikowania :( No i ciekawe jak te wyniki osadu :roll:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon wrz 20, 2010 7:24 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hej Zorkowo 8)

Łączę się w bólu - ruda menda już nawet do kuwety nie idzie ... chyba pora go też zapakować do weta :roll:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon wrz 20, 2010 7:36 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Avian pisze:Hej Zorkowo 8)

Łączę się w bólu - ruda menda już nawet do kuwety nie idzie ... chyba pora go też zapakować do weta :roll:

Hej Iza :)
No to Rudą mendę do transporterka i dawaj do weta.

Pierwszy raz wczoraj byłam w Lecznicy na Wojska - od siebie ma kilkanaście minut jazdy no i dobrze, że w niedzielę też przyjmują, bo tak to nie wiem co bym zrobiła :roll:

Siedzę w pracy i martwię się o tego mojego puchatka :roll:

edit: Właśnie doczytałam, że moja ulubiona klinika dla zwierząt od jakiegoś czasu też jest czynna w niedzielę, gdybym wiedziała, pojechałabym na Polankę.

Pani z Wojska Polskiego bardzo dobrze nas potraktowała, pomimo tego, że Pulp był strasznie nieznośny podczas badania i nasza wizyta przedłużyła się trochę ponad czas przyjmowania w lecznicy, to jednak zauważyłam, że podejście do zwierzaka prawie, że zerowo ( być może to kwestia dnia, zmęczenia itp ), ale porównując to jakie podejście do kotów mają panie z Polanki to jest duża różnica.
Ostatnio edytowano Pon wrz 20, 2010 8:13 przez Mereth, łącznie edytowano 1 raz

Mereth

Post » Pon wrz 20, 2010 7:44 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hej Asiu i koteczki. Pulputku, co z Tobą kochanie? :roll:
Kciuki trzymamy!
A w domu zimno Asiu, ja marznę. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 20, 2010 8:14 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

kalair pisze:Hej Asiu i koteczki. Pulputku, co z Tobą kochanie? :roll:
Kciuki trzymamy!
A w domu zimno Asiu, ja marznę. 8)

U mnie też zimno, chyba czas kupić grzejnik - mam nadzieję, że rachunek za prąd nie zje mnie żywcem :roll:

Mereth

Post » Pon wrz 20, 2010 8:16 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

A próbowałaś dawać Poolpkowi wit. C?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 20, 2010 8:53 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

MaryLux pisze:A próbowałaś dawać Poolpkowi wit. C?

Nie podawałam. Pulpek i tabletki to niestety jest mała "wojna" - muszę wymyśleć czym by tu go przechytrzyć. Szkoda mi, że tej Nospy nie udało mi się dziś mu podać :roll:

Mereth

Post » Pon wrz 20, 2010 9:01 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

A próbowałaś zamrozić w masełku i podać?

MarciaMuuu

Post » Pon wrz 20, 2010 9:17 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

MarciaMuuu pisze:A próbowałaś zamrozić w masełku i podać?

Nie :? Ale dobrze, że to napisałaś :wink:

Teraz tylko nie wiem czy spróbować mu podać Nospę jak wrócę z pracy ( rozdrobniłabym w masełku ) czy poczekać na wizytę u weta wieczorem - tam pewnie dostanie przeciwrozkurczowy lek.

Mereth

Post » Pon wrz 20, 2010 9:19 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Chyba lepiej nie rozdrobnione, bo całe masełko się gorzkie zrobi :?

Ten lek to najlepiej chyba doodbytniczo :twisted:

MarciaMuuu

Post » Pon wrz 20, 2010 10:09 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Napisałam wierszydełko w wątku PP2
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 20, 2010 17:15 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Witam po długiej nieobecności :D
Trzymam kciuki za całokształt :ok:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

[poprzednia][następna]