A tak się cieszyłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Anka pisze:Nie mam dobrych wieści o Gabi![]()
Gabi cały ubiegły tydzień dostawała antybiotyk. I wydawało się, że jest lepiej, że rehabilitacja pomaga. Przestała sikać pod siebie, robić pod siebie kupkę. Od weekendu doktor zdecydowała się wycofać już antybiotyk. I... znowu siusianie i kupka w nocy pod koteczką. Chodzi trochę lepiej. To tyle.
W sobotę ją odbieramy. Wetka w tej sytuacji zmniejszyła cenę pobytu koteńki u niej.
Aniu,
Gabi bedzie u mnie nocowala?
Anka pisze:Dorota pisze:Anka pisze:Nie mam dobrych wieści o Gabi![]()
Gabi cały ubiegły tydzień dostawała antybiotyk. I wydawało się, że jest lepiej, że rehabilitacja pomaga. Przestała sikać pod siebie, robić pod siebie kupkę. Od weekendu doktor zdecydowała się wycofać już antybiotyk. I... znowu siusianie i kupka w nocy pod koteczką. Chodzi trochę lepiej. To tyle.
W sobotę ją odbieramy. Wetka w tej sytuacji zmniejszyła cenę pobytu koteńki u niej.
Aniu,
Gabi bedzie u mnie nocowala?
Jeżeli to możliwe - to tak. Jeżeli nie - to pisz. Będziemy szukać innych rozwiązań. Wetka ma do Ciebie dzwonić.
Avian pisze:... a na co ten antybiotyk dostawała? Bo skoro po nim było lepiej, to znaczy, że działał i leczył ... nie może go jeszcze brać?
Gabrysiu
.. i za całą słodką gromadkę
honda11 pisze:Może ktoś pokocha tego przystojniaka i Radzio znajdzie swój dom?
kristinbb pisze:Obejrzałam zdjęcia, sliczne kotusie...głaski dla nich...
i dla wszystkich też....![]()
Oj co to stało się Gabrysi ?
Anka pisze:kristinbb pisze:Obejrzałam zdjęcia, sliczne kotusie...głaski dla nich...
i dla wszystkich też....![]()
Oj co to stało się Gabrysi ?
Prawdopodobnie poza wszystkim musi mieć jakiś przewlekły stan zapalny
Mrata pisze:Ech... Jakby co, to dzwoń, przylecę na pomoc !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51 i 1004 gości