Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Femka pisze:pamiętamAdrianapl pisze:Adrianka to zamknela sie w sobie jakies 2 strony temu![]()
![]()
co trzeba zrobić, żebyś się znowu otworzyła?
Życzliwie pomóc przy użyciu skalpela?
skaskaNH pisze:No oczywiście, że można liczyć![]()
Już wielokrotnie to powtarzałam z właściwą sobie skromnością, że życzliwość i empatia to u mnie cechy wrodzone
skaskaNH pisze:No oczywiście, że można liczyć![]()
Już wielokrotnie to powtarzałam z właściwą sobie skromnością, że życzliwość i empatia to u mnie cechy wrodzone
Wiem, wiem, że powinnam wyluzować z tą życzliwością, być bardziej wredna, ale cóż zrobić...kalair pisze:skaskaNH pisze:No oczywiście, że można liczyć![]()
Wyluzuj....
skaskaNH pisze:Wiem, wiem, że powinnam wyluzować z tą życzliwością, być bardziej wredna, ale cóż zrobić...kalair pisze:skaskaNH pisze:No oczywiście, że można liczyć![]()
Wyluzuj....
Femka pisze:skaskaNH pisze:Wiem, wiem, że powinnam wyluzować z tą życzliwością, być bardziej wredna, ale cóż zrobić...kalair pisze:skaskaNH pisze:No oczywiście, że można liczyć![]()
Wyluzuj....
takiego zjawiska przyroda nie zna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1104 gości