Ciesę się ogromnie, że z Alusiem coraz lepiej. Teraz tylko Ty, wracaj szybko do zdrowia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwinta pisze:Oj sorry Olu :oops: .
Ciesę się ogromnie, że z Alusiem coraz lepiej. Teraz tylko Ty, wracaj szybko do zdrowia
Aleksandra59 pisze:kwinta pisze:Oj sorry Olu :oops: .
Nie masz za co przepraszać![]()
![]()
Sama się uśmiałam po zakończonej rozmowie z wetem - te moje pytania: "Ale proszę pana, czy my mówimy o tym samym kocie - ja mówię o tym malutkim Alusiu, wiem pan taka największa bida w lecznicy" - i tak ze dwa razy![]()
Marcelibu pisze:Aleksandra59 pisze:kwinta pisze:Oj sorry Olu :oops: .
Nie masz za co przepraszać![]()
![]()
Sama się uśmiałam po zakończonej rozmowie z wetem - te moje pytania: "Ale proszę pana, czy my mówimy o tym samym kocie - ja mówię o tym malutkim Alusiu, wiem pan taka największa bida w lecznicy" - i tak ze dwa razy![]()
Ale bombowo. Jeny, jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!![]()
kwinta pisze:Obyś się nie zdziwiła![]()
![]()
Skoro brzychol zmalał, to sierść mogła urosnąć, no nie ??
Zuch malec :cat3:
kwinta pisze:Obyś się nie zdziwiła![]()
![]()
Zuch malec
barba50 pisze:kwinta pisze:Obyś się nie zdziwiła![]()
![]()
Zuch malec :cat3:
Ja cały czas wierzę w Alusia![]()
kya pisze:No,mam nadzieje ze ten wet byl trzezwy i nie pomylil kociakow![]()
![]()
Mam nadzieje,ze to jednak Alusiowi tak na lepsze poszlo!
Ewik pisze:He, he...no, Aluś nam sie zmienia w kociego królewicza? No, no...może coś powie w Wigilię?
Strasznie jestem ciekawa tej przemiany...no musiał w końcu chłopak zatrybić...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości