Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:bubor pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Jak fajnie teraz sie za granicę chodzi..I tak z z dnia na dzień miasto się nam powiększyło z 35 na niemal 60 tyś. mieszkańców...
A tak swoją drogą, czy jak przychodzimy do domu, to od razu nagle Lafince musi sie chcieć skorzystać z kuwety?! Zawsze tak jest. Zawsze, zawsze. Przychodzę, sprzątam, bo oczywiście jest co, i NATYCHMIAST Lafi tam siedzi, i żeby to raz...Jeszcze łopatki nie zdążę wyjąć, a ona się już pcha...I tak biegam sobie do tej kuwetki ze trzy razy, ledwie się wejdzie do domu..
Ona żąda podziwiania!
U nas jest tak samo Kalair, wracam po pracy i często snujący sie po pokoju zapaszek "nakłania " mnie do wcześniejszego wybrania "urobku " no i co sie wtedy dzieje ? oczywiście jeszcze nawet nie zdąże nałożyć pokrywy na kuwetę gdy pojawia sie Kropcia i ostentacyjnie zaczyna coś " sadzić " w żwirku
.....................
Oho!
Ujawnia sie niespodziewana wspolna cecha Kretek
Też coś.. A co, sama mówisz, że to dla podziwiania! A jest przecież co podziwuać, zwłaszcza u kretek, nie? I co powiesz teraz?
Kretusieczka wymusza na Was podziwianie zawartosci kuwety.
Lub czynnosci poprzedzajacej pozostawienie czegos tam w kuwecie.
Bo Kretki wiedzą, że zawartość kuwetki jest niezwykle ważna, i swiadczy o zdrowiu, bąź nie kiciów! Gusie tego NIE WIEDZą!?![]()
Wiedza, a jakze!![]()
Afroamerykance tez.
Tylko chyba nie wiedza, ze koty nie jedza dziczyzny,
bo debatuja nad garem z surowym miechem.
Mru ukradl kawalek.
Nora ukradla ten kawalek Mru.
Dalsze losy kawalka nieznane.
dziczyznamniam ,mniam
koty nie musz alubiec,wazne ,z eja lubie
![]()
moge Ci tez podkraść?![]()
![]()
Jasne! Zapraszam!
2 kg tego jest
A ja nie do konca wiem, co z tym zrobic.
jak to co? usmazyć i zjeśc