BANDA KULAWEGO X - PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2007 1:13

Femka pisze:
skaskaNH pisze:
ziemowit pisze:Bungo - tak, zauważyłem, ale też zauważyłem, że taki spontan łatwo wpuścić w maliny manipulacji... to po emocjach idzie (abstrahując akurat od Meo bo to zauważyłem bardzo pozytywnie)
zauważyłem inszych rzeczy więcej, niż mi się chce pisać :roll:
Ja tylko w kwestii tego spontana - nie wiem, czy byłeś na wątku "Same puszki", o ktorym tu pisalam - też był dla Joli, to był własnie taki spontan, działy sie tam rzeczy przedziwne, a wszyscy świetnie sie bawili, licytując co popadnie (np siebie nawzajem) :mrgreen: Ja mialam na mysli zrobienie czegos podobnego ;)

ja też
nawet w pierwszej kolejności zlicytuję Szczypiory :mrgreen:

A dorzucisz cos w pakiecie? :twisted: TO COŚ ma nie posiadac futra :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto gru 11, 2007 1:15

skaskaNH pisze:
Femka pisze:
skaskaNH pisze:
ziemowit pisze:Bungo - tak, zauważyłem, ale też zauważyłem, że taki spontan łatwo wpuścić w maliny manipulacji... to po emocjach idzie (abstrahując akurat od Meo bo to zauważyłem bardzo pozytywnie)
zauważyłem inszych rzeczy więcej, niż mi się chce pisać :roll:
Ja tylko w kwestii tego spontana - nie wiem, czy byłeś na wątku "Same puszki", o ktorym tu pisalam - też był dla Joli, to był własnie taki spontan, działy sie tam rzeczy przedziwne, a wszyscy świetnie sie bawili, licytując co popadnie (np siebie nawzajem) :mrgreen: Ja mialam na mysli zrobienie czegos podobnego ;)

ja też
nawet w pierwszej kolejności zlicytuję Szczypiory :mrgreen:

A dorzucisz cos w pakiecie? :twisted: TO COŚ ma nie posiadac futra :twisted:

w pakiecie będzie ogolony Guzik :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto gru 11, 2007 1:32

Znalazłam też taką akcję forumową, nie braliśmy w niej udziału (Tata).
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61120&start=0

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto gru 11, 2007 6:36

POBUUUUDDDDKKKKAAAAAAAAA!

:):):):)
Miłego dnia :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto gru 11, 2007 6:40

Miałam zrobić pobudkę, ale Hugo mi mocno posikuje od wczoraj. Pognałam popołudniu do weta, dostał Nos-pe, Betamox, Tolphedyne. Ale dzis od 5tej rano, co chwilę w kuwecie. Złapałam sioo - wydaje mi się, że piasek wysikał :( , bo to raczej nie żwirek mi wpadł. Nie umiem podac mu tabletki No-spy, boje się, nie umiem, a rozgnieść nie mogę, bo jest podobno bardzo gorzka. Hugo nic nie je, biorę dzień wolny i o godz. 10 jadę z nim do Małgosi. Młoda też chora, gardło i ucho ją boli.... Z nią tez idę do lekarza :(
Marcelibu

Post » Wto gru 11, 2007 7:08

...bry...

Marcelibu, trzymaj sie!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto gru 11, 2007 8:23

FEMKO, BK!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 11, 2007 8:24

Marcelibu pisze:Miałam zrobić pobudkę, ale Hugo mi mocno posikuje od wczoraj. Pognałam popołudniu do weta, dostał Nos-pe, Betamox, Tolphedyne. Ale dzis od 5tej rano, co chwilę w kuwecie. Złapałam sioo - wydaje mi się, że piasek wysikał :( , bo to raczej nie żwirek mi wpadł. Nie umiem podac mu tabletki No-spy, boje się, nie umiem, a rozgnieść nie mogę, bo jest podobno bardzo gorzka. Hugo nic nie je, biorę dzień wolny i o godz. 10 jadę z nim do Małgosi. Młoda też chora, gardło i ucho ją boli.... Z nią tez idę do lekarza :(

Marcelibu-zdrówka dla wszystkich! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 11, 2007 8:32

Femko – jestem Ci bardzo wdzięczna za Twoją inicjatywę! :1luvu:

Ale... ja nie potrzebuję pomocy na tak dużą skalę...

Przepraszam, jeśli wprowadziłam w błąd, pisząc w swoim wątku, że “nas już nawet wielka pomoc nie uratuje”. Użyłam słowa "wielka" w kontekście moich, szczególnie ostatnich, zarobków (200-300 zł miesięcznie) – dla mnie kwota, jaką teraz musiałabym dysponować, żeby nie doszło do najgorszego, jest wielka, bo nie jestem w stanie takiej zarobić.

Ale nasza sytuacja nie wymaga wielkiej akcji, tym bardziej że kilka osób zadeklarowało już chęć pomocy na pw, zarówno do mnie, jak i Magicmady. Totez myślę, że i komornik nas nie zje, przynajmniej jeszcze nie teraz, i kotki będą miały co jeść. Może nawet starczy na leczenie, bo kilka tego wymaga. Ale nawet jeśli nie, to myślę, że znajdzie się jeszcze parę osób, które i w tym pomogą, również bez potrzeby dużej akcji.

W tej chwili na forum prowadzona jest przez Sydney – zresztą już od jakiegoś czasu – akcja na rzecz zakupu barakowozu dla kotów z Borów Tucholskich. Zima tuż-tuż, a barakowozu ciągle nie ma. Myślę, że byłoby cudnie, gdyby tam skierowały się teraz zmasowane forumowe siły. I bardzo bym o to prosiła!
I jeszcze Prakseda szuka pracy... (ja też) – tu bym się nawet zgodziła na wielką forumowa akcję dla nas obydwu! :wink:

Niemniej dziękuję Ci Femko, a także Skasko, Bungo – za to, co chciałyście zrobić. Już to bardzo mi pomogło.
Dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

---

jola.goc

Od: Śro mar 31, 2004 13:25

Post » Wto gru 11, 2007 8:50

dzien dobry... :ok: kciuki za wszystkich malych i duzych :wink:

P.S. do pomocy Joli tez sie zglaszam- wiele nie moge, ale moze chociaz odrobine...
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto gru 11, 2007 10:10

Witam z rana :)

Marcelibu, trzymaj sie :ok: Hugo prawdopodobnie ma piasek, u mnie Kuba miewa podobnie. Jesli chodzi o no-spe, to ja mam taki patent, ze biore odrobine chleba, lekko go namaczam, obtaczam tym no-spe i kotu do paszczy. Dla lepszego poślizgu mozna to obsmarowac lekko maslem. Acha, i trzeba podac szybko, zeby ta wilgosc nie rozmoczyla tabletki, bo jest strasznie gorzka.

Jolu - witaj w BK :)
Nie wiem, co Femka wymysli :twisted: ale znajac ją, to i tak pewnie jakis pomysl sie jej zrodzil przez noc w glowie - a jesli tak, to jestem bardzo ZA. A nawet jak nie bedzie zadnego zorganizowanego planu, to i tak mam nadzieje, ze chociaz od czasu do czasu jakis bazarek sie zrobi ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto gru 11, 2007 11:11

jola.goc pisze:Femko – jestem Ci bardzo wdzięczna za Twoją inicjatywę! :1luvu:

Ale... ja nie potrzebuję pomocy na tak dużą skalę...

Przepraszam, jeśli wprowadziłam w błąd, pisząc w swoim wątku, że “nas już nawet wielka pomoc nie uratuje”. Użyłam słowa "wielka" w kontekście moich, szczególnie ostatnich, zarobków (200-300 zł miesięcznie) – dla mnie kwota, jaką teraz musiałabym dysponować, żeby nie doszło do najgorszego, jest wielka, bo nie jestem w stanie takiej zarobić.

Ale nasza sytuacja nie wymaga wielkiej akcji, tym bardziej że kilka osób zadeklarowało już chęć pomocy na pw, zarówno do mnie, jak i Magicmady. Totez myślę, że i komornik nas nie zje, przynajmniej jeszcze nie teraz, i kotki będą miały co jeść. Może nawet starczy na leczenie, bo kilka tego wymaga. Ale nawet jeśli nie, to myślę, że znajdzie się jeszcze parę osób, które i w tym pomogą, również bez potrzeby dużej akcji.

W tej chwili na forum prowadzona jest przez Sydney – zresztą już od jakiegoś czasu – akcja na rzecz zakupu barakowozu dla kotów z Borów Tucholskich. Zima tuż-tuż, a barakowozu ciągle nie ma. Myślę, że byłoby cudnie, gdyby tam skierowały się teraz zmasowane forumowe siły. I bardzo bym o to prosiła!
I jeszcze Prakseda szuka pracy... (ja też) – tu bym się nawet zgodziła na wielką forumowa akcję dla nas obydwu! :wink:

Niemniej dziękuję Ci Femko, a także Skasko, Bungo – za to, co chciałyście zrobić. Już to bardzo mi pomogło.
Dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

---

Jolu, pomysł zrodził się wczoraj. Z realizacją wstrzymaliśmy się do dziś, bo to Ty wiesz, jakiej pomocy potrzebujesz i w jakim zakresie.
Teraz nie mogę się tym zająć, ale po południu proponuję rozmowę.

Tak na szybko to mi się kojarzy, żeby skierować energię i wysiłki na te rzeczy, które wskazujesz. Wsparcie Sydney w zbiórce na barakowóz.
uszczęśliwianie na siłę jest tak samo złe, jak niepomaganie w ogóle :wink:
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 11:39

Witajcie słoneczka. :D
Tak mi dziś radośnie bo szef wybył sobie z firmy i mogę pobuszowac na miau :D :D :D (bo w domu netu nadal brak). Nadrabiam - poczekajcie chwilkę, niech przeczytam przynajmniej kilka ostatnich stron. :wink:

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Wto gru 11, 2007 11:50

Benni pisze:Witajcie słoneczka. :D
Tak mi dziś radośnie bo szef wybył sobie z firmy i mogę pobuszowac na miau :D :D :D (bo w domu netu nadal brak). Nadrabiam - poczekajcie chwilkę, niech przeczytam przynajmniej kilka ostatnich stron. :wink:

piękny dzień nam nastał :D
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 11:57

Marcelibu pisze:Miałam zrobić pobudkę, ale Hugo mi mocno posikuje od wczoraj. Pognałam popołudniu do weta, dostał Nos-pe, Betamox, Tolphedyne. Ale dzis od 5tej rano, co chwilę w kuwecie. Złapałam sioo - wydaje mi się, że piasek wysikał :( , bo to raczej nie żwirek mi wpadł. Nie umiem podac mu tabletki No-spy, boje się, nie umiem, a rozgnieść nie mogę, bo jest podobno bardzo gorzka. Hugo nic nie je, biorę dzień wolny i o godz. 10 jadę z nim do Małgosi. Młoda też chora, gardło i ucho ją boli.... Z nią tez idę do lekarza :(
Się nie dajcie chorobom :ok: :ok:
Dzień Dobry :D :D :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

[poprzednia][następna]